Februari, 2018

07feballdayMoodcamp Obstacle RunLandgoed Marienwaerdt BeesdLand:Nederland

Datum

Hele dag (Woensdag)

Locatie

Landgoed Marienwaerdt Beesd

Marienwaerdt t Klooster 5

Meer

Evenement details

Ruim 800.000 Nederlanders lijden aan een depressie. Dat raakt niet alleen hen, maar ook mensen in hun directe omgeving. Depressie is een onderwerp waar niet makkelijk over gepraat wordt. Dat kan ervoor zorgen dat mensen het gevoel hebben er alleen voor te staan. Daarom is het tijd voor. Hey!

Hey! Is de start van elk gesprek over depressie.

Hey! Moodcamp maakt depressie bespreekbaar

Op 7 februari 2018 organiseert Hey een uniek evenement: Moodcamp. Moodcamp is een Obstacle Run van ongeveer 2 km lang op landgoed Mariënwaerdt in Beesd (Gelderland). De hindernissen staan symbool voor gevoelens en symptomen van depressie. Je gaat onder andere in ‘Het Zwarte Gat’, door ‘Het Web’ en over de ‘Uit Balans-Baan’. Zo leer je over depressie en kun je ervaren waarmee mensen met depressieve gevoelens worden geconfronteerd. Hoe meer begrip, hoe makkelijker het wordt om over depressie te praten. Zowel voor omstanders als voor mensen met een depressie. Daarnaast helpt sporten om depressieve klachten te verminderen.

Maar Moodcamp is meer dan een Obstacle Run. Er zijn ook optredens van bekende Nederlanders, gesprekken met ervaringsdeskundigen en experts, yogalessen en informatiestands van bijvoorbeeld Mind en Stichting Tweestrijd.

Hey! Meld je aan voor Moodcamp op 7 februari.

Zorg dat je erbij bent en doe mee, praat mee en help mee om depressie bespreekbaar te maken. Schrijf je in door het inschrijfformulier in te vullen.

Welke kleding heb ik nodig?

Kledingtips

Organisatie

Leave A Reply

X
X