Mei, 2016

29meialldayMud Cross WanssumSportpark de MeulebeekLand:Nederland

Datum

Hele dag (Zondag)

Locatie

Sportpark de Meulebeek

Sportlaan 2, Wanssum, Nederland

Evenement details

Op 29 mei 2016 organiseert stichting De Meulebèèk in samenwerking met Just Be Fit en de dorpsraad een obstakel run in Wanssum. Mud Cross Wanssum is een evenement met als doel samen met anderen een parcours vol obstakels te trotseren. Het gaat niet om de snelste, de sterkste, of de beste. Het gaat om samen een leuk sportevenement beleven. Dit evenement is geschikt voor ervaren, beginnende en ook kleine deelnemers.

Het parcours is zo opgebouwd dat beginnende deelnemers kennis kunnen maken met deze manier van sporten die steeds bekender en groter wordt. Daarnaast proberen we er voor te zorgen dat er ook voor de meer ervaren deelnemers voldoende uitdaging in het parcours zit. Zelfs kinderen vanaf 6 jaar kunnen meedoen aan het evenement. Voor kinderen van 6 t/m 12 jaar is er een parcours van 2 kilometer dat bij voorkeur met een begeleider wordt afgelegd. Alle deelnemers vanaf 13 jaar leggen een parcours af van 5 kilometer. Dit is een ronde die begint en eindigt op sportpark De Meulebèèk. Deelnemers kunnen er voor kiezen om deze ronde één of twee keer te lopen of rennen. In totaal worden er dus drie afstanden aangeboden.

De obstakels die de deelnemers zullen trotseren, worden in de periode tot aan het evenement via onze Facebookpagina bekendgemaakt. Houdt ons dus ook op Facebook goed in de gaten!

De inschrijfkosten voor Mud Cross Wanssum bedragen €7,50 voor kinderen van 6 t/m 12 jaar, inclusief een eventuele begeleider. De starttijd voor deze categorie is 12.00 uur. Voor de categorie 13+ bedraagt het inschrijfgeld €15,-. De volwassenen starten om 13.00 uur.

Met de organisatie van Mud Cross Wanssum wordt er tevens aandacht gevraagd voor zwembad De Broekberg. Een uniek buitenzwembad gelegen naast het sportpark. Dit buitenbad wordt volledig in stand gehouden door vrijwilligers. Eventuele opbrengsten van Mud Cross Wanssum zullen volledig ten goede komen aan het zwembad.

Welke kleding heb ik nodig?

Kledingtips

Leave A Reply

X
X