Maart, 2019

15maa(maa 15)13:0116(maa 16)13:01Mud Masters 5KM Urban Workout Festival UtrechtJaarbeurs UtrechtLand:Nederland

Datum

15 (Vrijdag) 13:01 - 16 (Zaterdag) 13:01

Locatie

Jaarbeurs Utrecht

Jaarbeursplein

Evenement details

Mud Masters presenteert: Het eerste Urban Workout Festival in de Utrechtse Jaarbeurs! Samen met je vrienden ervaar je het indoor parcours van 5 kilometer lang met allround workout zones en hindernissen. Daarnaast is er een DJ, streetfood en een grote bar. Dit ‘work hard play hard’ workout festival is een mijlpaal in je training en bereidt jou voor op Mud Masters in Haarlemmermeer.

Mud Masters 5KM Urban Workout Festival Utrecht

Het parcours is zo opgebouwd dat je telkens 500 meter hardloopt, waarna je de arena in het midden van de hal betreedt om een hindernis of workout te doen. Dit herhaal je tien keer. Voordat je trots de finish aantikt, heb je dus 5 kilometer hardgelopen en 10 uiteenlopende hindernissen en workouts afgelegd.

De workouts en obstacles hebben verschillende levels voor verschillende fitheidsniveaus. Er is een wedstrijdgroep (Alfa), en je kunt je eigen tijd klokken, maar samen finishen is belangrijker.

Op dit parcours vind je geen modder, water of ijsbaden. Die extra adrenalinekicks houd je van ons tegoed op het eerstvolgende Mud Masters-event…

Welke kleding heb ik nodig?

Kledingtips

Organisatie

Mud Mastersinfo@mudmasters.nl

Leave A Reply

X
X