Juni, 2019

Za29junalldayMud Masters Beach WorkoutScheveningenLand:Nederland

Datum

Hele dag (Zaterdag)

Locatie

Scheveningen

Scheveningen

Evenement details

Yes, het is tijd voor Mud Masters Beach Workout op het strand van Scheveningen! Tijdens dit zomerse workout festival daag je jezelf uit in een arena van mul zand met hindernissen, workout zones en lekkere beats. Na afloop proost je met je vrienden in de zon op jullie prestatie en genieten jullie samen na in de sfeervolle festival area bij het Beach Stadium aan zee.

Midden op het strand bouwen we een arena met 10 uiteenlopende hindernissen en workout zones. Daaromheen loopt een hardloopbaan van 500 meter lang. Het parcours is zo opgebouwd dat je telkens deze ronde van 500 meter hardloopt, waarna je de arena betreedt om een hindernis of workout zone te doen. 10km-deelnemers lopen telkens 1000 meter tussendoor.

De workouts en obstacles hebben verschillende levels voor verschillende fitheidsniveaus. Er is een wedstrijdgroep (Alfa), en je kunt je eigen tijd klokken, maar samenwerken en als een team de finish halen, is waar het ècht om draait.

Op dit parcours vind je geen modder, water of ijsbaden. Die extra adrenalinekicks houd je van ons tegoed op het eerstvolgende Mud Masters-evenement in Biddinghuizen…

Welke kleding heb ik nodig?

Kledingtips

Organisatie

Mud Mastersinfo@mudmasters.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar top
X
X