April, 2019

13apralldayMud Masters Haarlemmermeer 2019EXPO HaarlemmermeerLand:Nederland

Datum

April 13 (Zaterdag) - 14 (Zondag)

Locatie

EXPO Haarlemmermeer

Stelling 1, Vijfhuizen

Evenement details

Mud Masters is een uitdagend hindernisparcours gebaseerd op echte mariniersstormbanen. Je waant je voor even de actieheld die je altijd al hebt willen zijn en overwint de meest indrukwekkende obstacles samen met vrienden én onbekenden.Mud Masters leave no one behind! En het leuke is: Door de verschillende afstanden van 6 tot 42 kilometer kan ie-der-een de uitdaging aangaan… Jij ook! Wedden?

Mud Masters is geen wedstrijd; het gaat erom dat je samen de finish haalt, je eigen grenzen verlegt en daarmee een prestatie neerzet waar je je leven lang trots op gaat zijn. En dat mag na de eindstreep uitbundig gevierd worden met een koud finishbiertje op ons grootse festivalterrein!

Het wordt afzien… Maar juist dat zorgt voor héél veel lol en een overwinnaarsgevoel voor het leven!

Het bosrijke Haarlemmermeer-parcours staat bekend om een waanzinnig obstakel. Enorm, kunnen we misschien beter zeggen. Enorm intensief ook. Sommigen denken zelfs dat we met photoshop in de weer zijn geweest als ze de foto’s zien.

Maar hij staat er echt: de veelbesproken piramide. 40 meters hoog is ‘ie, net als de units in Egypte. Ter voorbereiding: mijd de lift, neem de trap, dan wordt ‘ie vanzelf een stukje kleiner!

Welke kleding heb ik nodig?

Kledingtips

Boek goedkoop je verblijf

Zoek nu

Organisatie

Mud Mastersinfo@mudmasters.nl

Leave A Reply

X
X