Juni, 2019

Zo16jun11:3015:30Mudcross WanssumSportpark De Meulebèèk WanssumLand:Nederland

Datum

(Zondag) 11:30 - 15:30

Locatie

Sportpark De Meulebèèk Wanssum

Sportlaan 2, Wanssum

Evenement details

Op zondag 16 juni organiseert stichting De Meulebèèk in samenwerking met Just Be Fit de vierde editie van Mud Cross Wanssum. Een evenement met als doel samen met anderen een parcours vol obstakels te trotseren. Het gaat niet om de snelste, de sterkste, of de beste. Het gaat om samen een leuk sportevenement beleven. Dit evenement is geschikt voor ervaren, beginnende en ook kleine deelnemers. Net als voorgaande jaren wordt Mud Cross Wanssum georganiseerd op en rond Sportpark De Meulebèèk.

Het parcours is zo opgebouwd dat beginnende deelnemers kennis kunnen maken met deze manier van sporten die steeds bekender en groter wordt. Daarnaast zorgen we ervoor dat er ook voor de meer ervaren deelnemers voldoende uitdaging in het parcours zit. Zelfs kinderen vanaf 6 jaar kunnen meedoen aan het evenement. Inschrijven voor Mud Cross Wanssum kan in de volgende categorieën:

  • 6 t/m 12 jaar: Inschrijfgeld €9,- inclusief begeleider (VERPLICHT VOOR 6 T/M 8 JAAR).
    Eén of twee rondes van 3 km. Starttijd 11.30 uur.
  • 13 jaar en ouder: Inschrijfgeld €18,-.
    Eén, twee of drie rondes van 5 km. Starttijd 13.30 uur.
    LET OP: Bij inschrijving voor de categorie 13 jaar en ouder wordt er gevraagd naar de afstand die je verwacht af te leggen. Dit is voor de verschillende startgroepen. De opgegeven afstand is niet bindend, net als andere jaren kun je ter plekke beslissen of je naar de finish gaat of nog een ronde wilt afleggen.

Mud Cross Wanssum T-shirt: Ook dit jaar kun je bij je inschrijving een Mud Cross Wanssum T-shirt bestellen (fluor geel met zwarte opdruk). Het shirt kost €14,95 en kan tegelijk met het inschrijfgeld worden betaald via iDEAL. Als je een shirt hebt besteld, dan ontvang je het op zondag 16 juni voor aanvang.

Welke kleding heb ik nodig?

Kledingtips

Organisatie

Mud Cross Wanssummudcrosswanssum@hotmail.com

1 reactie op “Mudcross Wanssum”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar top
X
X