Mei, 2019

Za18meialldayMet kortingscodeMuddy Angel Run AmsterdamSpaarnwoudeLand:Nederland Kortingscode: Obstakels2019

Datum

Hele dag (Zaterdag)

Locatie

Spaarnwoude

Valleiweg, Velsen-Zuid

Evenement details

Muddy Angel Run Amsterdam: De nummer 1 obstakel run voor vrouwen in Europa!

De “Muddy Angel Run” is de nummer 1 in Europa, de modderloop is voor vrouwen van ieder fitnesslevel. Het parcours bij deze loop is ongeveer 5 km lang en bestaat uit veel grappige en modderige team-hindernissen. We werken samen met Think Pink aan dit project om meer aandacht te krijgen voor vrouwen met borstkanker.

Voor het 3e jaar op rij vindt ons evenement plaats in het prachtige domein van Houtrak-Spaarnwoude in Amsterdam. Deze locatie is makkelijk bereikbaar met de auto en er rijden ook bussen naartoe. Na je deelname kan je genieten van een drankje op het prachtige domein.

Je kunt de race hardlopen, wandelen of joggen; en het is voor jong en oud. Start met andere Muddy Angels uit je kennissenkring bij deze damesloop. Breng je zussen,  moeder, dochters, buurvrouwen, collega’s en vriendinnen samen in jouw team om een ongelofelijk plezierige dag in de modder door te brengen. Meer informatie over onze evenementen vindt je op onze website.

Welke kleding heb ik nodig?

Kledingtips

Kortingscode

Obstakels2019

Organisatie

Xletix Wrangelstraße 100 10997 Berlin

1 reactie

  1. Super leuk, meer modder dan andere mud runs en minder testosteron gebrul. We plannen de volgende al weer Eindhoven hier komen we!

Leave A Reply

X
X