September, 2018

Za08sepalldayMuddy Angel Run AmsterdamAmsterdamLand:Nederland

Datum

Hele dag (Zaterdag)

Locatie

Amsterdam

Amsterdam

Evenement details

De “Muddy Angel Run” is de nummer 1 in Europa, de modderloop (Mud Run) voor vrouwen op ieder fitnesslevel. De parcours bij deze loop voor vrouwen is ongeveer 5 km lang en houdt veel grappige en modderige team-hindernissen in.

Of je nou snel of langzaam loopt of jogt, of je jong bent of oud, het liefst niet alleen: start met andere modderengelen uit je kennissenkring bij deze damesloop. Haal je zussen, je moeder, je dochters, buurvrouwen, collegae’s in jouw teams om een ongeloofelijke dag in de modder door te brengen en veel plezier te hebben!

De tickets kosten 29 tot 49 Euro per deelnemer. Tegen het einde van de maand stijgt de prijs van de tickets. Dus een vroege aanmelding is van voordeel voor jullie en voor ons goed voor de planning.

Als je ons als vrijwilliger ondersteunt, mag je zelfs gratis starten.

Muddy Angel is in eerste instantie een loop voor vrouwen, waaarbij de goede sfeer, de modder en ook de hindernissen het belangrijkste zijn. De prijs voor de tickets houdt in:

  • Een modderparcours voor vrouwen op ieder fitnesslevel
  • Plezierige team-hindernissen
  • Een gemeenschappelijke sportieve warming-up door professionele trainers of trainsters
  • Frisdrank bij het doel
  • Onderweg verzorging met water
  • 1 Euro van ieder ticket gaat aan een partnerorganisatie van algemeen nut

Wij zien de evenementen ook als een fantastische mogelijkheid om op het onderwerp borstkanker attent te maken, door de sport voorzorg te nemen en de betrokkenen kracht te geven. Naast voorlichting en communicatie rondom het onderwerp willen wij ook verdergaande initiatieven ondersteunen.Van ieder ticket en ook van ieder verkocht merchandise-product geven wij 1 Euro aan onze partner. Er is ook de mogelijkheid vrijwillig een extra bijdrage voor het goede doel te doneren. Wij geven deze donaties met de volle 100% aan onze partners door. Tot nu toe hebben wij zo al meer dan 80.000,-€ aan onze borstkanker-partners in vijf Europese landen kunnen doneren. In naam van alle partners willen wij hier al zeggen: bedankt!

Welke prijs actueel voor de verschillende evenementen gevraagd wordt, zie je in het overzicht over de evenementen.

*De prijzen zijn geldig per persoon,  er komt nog een kleine bijdrage voor de online-afwikkeling bij.  Deelnemen kan men vanaf 12 jaar. De tickets zijn op naam. Er is geen speciale prijs voor groepen/teams.

Welke kleding heb ik nodig?

Kledingtips

Organisatie

Muddy Angel Runinfo@muddyangelrun.com

Leave A Reply

X
X