November, 2017

12novalldayNeptunus RunNieuwpoortLand:België

Datum

Hele dag (Zondag)

Locatie

Nieuwpoort

Kustweg, Nieuwpoort, Belgie

Evenement details

De KBC Spartacus Series is een verzameling van de leukste en meest spectaculaire loopevenementen. Tijdens deze obstakelruns moeten verschillende (natuurlijke) hindernissen overwonnen worden. Wie finisht, is Spartacus!

De totale kalender van de KBC Spartacus Series zal in 2017 dus uit 8 verschillende events bestaan, want ook de huidige events zullen in 2017 worden georganiseerd. De data worden spoedig bekendgemaakt. Wie finisht in zes* verschillende events (afstand of day- of nightversie is niet van belang) wordt ook in 2017 een echte Spartacus Hero. Deze deelnemers belonen we ook volgend jaar met een unieke Spartacus Hero medaille en, op algemene vraag, een unieke Spartacus Hero hoodie!

*deelname aan de Neptunus Run is verplicht.

En er is meer! Koop vanaf 12 december de Spartacus Pass aan!

Wens je volgend jaar aan alle events deel te nemen? Koop dan vanaf 12 december de Spartacus Pass aan. De Spartacus Pass zal een persoonlijke pass zijn, die per event één keer zal gebruikt kunnen worden. De pass zal 288 euro kosten en je zal er voor de 8 verschillende events mee kunnen inschrijven. Wie snel rekent weet dus dat je met deze pass in 2017 aan twee Spartacus-events gratis kan deelnemen!

Welke kleding heb ik nodig?

Kledingtips

Organisatie

Golazoinfo@golazo.com

2 reacties

Leave A Reply

X
X