Oktober, 2017

01oktalldayObstacle Run 040FIT!Recreatieplas de LangspierLand:Nederland

Datum

Hele dag (Zondag)

Locatie

Recreatieplas de Langspier

Molenwijkseweg 5c

Evenement details

Durf jij deze uitdaging (weer) aan? Na een succesvolle loop op 2e paasdag j.l. hebben we er zo veel positiviteit aan over gehouden dat we niets anders kunnen dan gelijk weer een nieuwe editie organiseren! Misschien heb je mee gedaan en ben jij één van die mensen die gelijk vroeg wanneer de volgende editie zou zijn of was jij diegene die het gemist heeft en wil je dol graag een tweede kans?

De tweede editie van deze loop zal plaats vinden op zondag 1 oktober over een afstand van 3 ½, 7 of 10,5 km. Door de keuze in afstand is de Obstacle Run geschikt voor beginners en gevorderden. Iedereen vanaf 16 jaar kan zichzelf inschrijven en mee doen. Ook niet-leden van 040FIT! zijn welkom op dit evenement.

Op Recreatieplas De Langspier in Boxtel zijn wij weer volop in ontwikkeling met een nieuwe uitdagingen voor jullie. Meer obstakels, meer uitdaging, meer muziek, meer beleving! Ga jij deze uitdaging aan?

Maar er is meer:

BrabantsCentrum Family Run:BrabantsCentrum komt met een speciale familie ronde voor zijn leden. Iedere ouder die een ‘Family Run-ticket’ koopt mag op deze ticket 2 kinderen, tussen de 6 en 15 jaar, mee nemen.

Bedrijven Run: Zoek jij een uitdaging voor jouw team? Een speciale ronde is gereserveerd voor bedrijven die als team willen lopen. Werk aan teambuilding en beleef op een nieuwe manier plezier met elkaar.

Welke kleding heb ik nodig?

Kledingtips

Organisatie

040FIT!info@040fit.nl

Leave A Reply

X
X