Juni, 2017

Zo04junalldayObstacle Run AlphenAlphen aan de RijnLand:Nederland

Datum

Hele dag (Zondag)

Locatie

Alphen aan de Rijn

De Bijlen, Alphen aan den Rijn

Evenement details

Op zondag 4 juni 2017 is er weer een Obstacle Run Alphen, georganiseerd door het team van deze Run samen met het team van Zomerspektakel aan het Meer. Deze Run vindt plaats op en rondom het terrein van park Zegersloot aan De Bijlen in Alphen aan den Rijn.

Je kan meedoen aan de 2,5km Familyrun, 5km, 10km of 15km afstand.

Welke afstand past het beste bij me?

Door de vier afstanden is het mogelijk om een keuze te maken voor de afstand die het beste bij jouw fysieke gesteldheid past. In totaal zullen er voor de 10 en 15 km zo’n 40 tot 50 obstakels moeten worden bedwongen. Voor de 5 km afstand zijn dit ongeveer 20 obstakels. Een behoorlijke uitdaging dus en een hele hoop fun tijdens de run die jij individueel of in teamverband kan afleggen! Deelnemers zijn geen concurrenten van elkaar, maar helpen elkaar de obstakels overwinnen.

Locatie

De Obstacle Run Alphen vindt plaats in en rondom het Zegerplas gebied in Alphen aan den Rijn. Dit gebied leent zich uitstekend voor een obstacle run. Met veel water, zand, modder en verschillende loopondergronden bieden wij je dan ook een fantastische obstacle run ervaring!

Welke kleding heb ik nodig?

Kledingtips

Organisatie

Zomerspektakel aan het meerinfo@obstaclerunalphen.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar top
X
X