Augustus, 2016

27augalldayObstacle Run Hollands KroonKolhornLand:Nederland

Datum

Hele dag (Zaterdag)

Locatie

Kolhorn

Kaagstraat 1, Kolhorn, Nederland

Evenement details

Obstacle Run Hollands Kroon! Het parcours kenmerkt zich door vele uitdagende hindernissen, de wisselende omgeving; Dijken, Bos, Water en een hele hoop modder alle ingrediënten voor een uitdagende Obsacle Run! De hindernissen zijn op meerdere manieren te nemen. Lukt het niet om over de meest uitdagende hindernis te gaan, geen probleem, want aan de zijkant bevindt zich de makkelijkere route. De startgroepen worden klein gehouden, waardoor de wachttijden bij de obstakels tot een minimum beperkt worden. Start en Finish zijn op het terrein van de Ijsbaan naast het festivalterrein.
Ook voor het publiek is er genoeg te beleven, want alle deelnemers komen regelmatig langs het festivalterrein en uiteraard kan er na de wedstrijd nog genoten worden van een drankje, hapje en heerlijke muziek op het festivalterrein.

Het Kolhorner Waterweekend wordt na het succes van vorig jaar voor de 3de keer georganiseerd met ook dit jaar weer de Obstacle Run Hollands Kroon.

Obstacle Run Hollands Kroon

Obstacle Run Hollands Kroon

De gemeente Hollands Kroon is de official host van het Kolhorner Waterweekend. Het College van Burgemeester en Wethouders nodigt u uit om deel te nemen aan de Obstacle Run om de Zuiderzee.

Op zaterdag 27 augustus zal het havenstadje dat vroeger aan de Zuiderzee lag in het teken staan van de Obstacle Run een ruig parcours met meer dan 20 hindernissen wordt er gestreden om de bokaal in de vorm van een “Staverse Jol”; een klein zeilschip. De “Kolhorn 44” is zo’n Staverse Jol en als één van de weinige bewaard gebleven uit de noeste generatie ansjovisvissers.

Het Kolhorner Waterweekend is niet compleet zonder de nodige hoeveelheid gezelligheid en muziek. Een gezellig ingericht evenemententerrein op de ijsbaan zal het centrum zijn van het evenement. Met een feesttent met live muziek en verschillende kinderactiviteiten en een lekker cateringaanbod zal het een gezellig waterweekend worden voor iedereen!

Welke kleding heb ik nodig?

Kledingtips

Organisatie

Obstacle Run Hollands Krooninfo@obstaclerunhollandskroon.nl

1 reactie

  1. Hoi heb een vraagje. Ben van plan om me samen met mijn vrouw en kids(zoontje 6jaar en dochter 10 jaar) in te schrijven. Best als groep dan zeker. Met t-shirt voor ons allen. Is dat ook 35 euro voor ons zoontje. Mvg Danny Musger.

Leave A Reply

X
X