Juni, 2016

Za25junalldayObstacle Warrior - The GamesDedemsvaartLand:Nederland

Datum

Hele dag (Zaterdag)

Locatie

Dedemsvaart

langewijk 133, Dedemsvaart

Evenement details

Obstacle Warrior – the games, is een vernieuwende obstacle run in het oosten van het land. Er is een Elite Klasse en een Warriorklasse. De beste Elite Warriors kunnen na de kwalificatie-waves strijden om de Obstacle Warrior Kampioenstitel met prijzengeld in de finale 2.7K om 16:15. In de Warriorklasse kan door middel van het Levelsystem zowel de beginner als de gevorderde zijn obstacle-run-ei kwijt.

Ons doel voor de komende jaren is dat een ieder die zich inschrijft weet dat je moet trainen om aan de Obstacle Warrior mee te doen.
Wij hoeven niet de grootste te worden maar wel de beste en de meest sfeervolle obstacle run voor sporters.

Obstacle Warrior brings you pain, gain & fun.

Eliteklasse

Zit je als Elite Warrior bij de 1e drie van jouw wave dan zit je in de Finale en maak je kans op de titel: Obstacle Warrior Kampioen 2016. De kampioen ontvangt de Kampioensgordel en 500 euro cash! De Finale is op de 2.7K route en zal verzwaard worden. Zet 25 juni 16:15 in jouw agenda en zie hoe de finalisten strijden om de titel!

Warriorklasse

Er is ook een Warrior klasse die toegankelijk is voor iedereen met het levelsystem waarbij ongeveer 20% van de obstakels op verschillende niveaus kan overwonnen. Zo kan iedereen zijn spreekwoordelijke Obstacle Run Ei kwijt.

Obstacle Warrior Trailer

Welke kleding heb ik nodig?

Kledingtips

Organisatie

Obstacle Warriorinfo@obstaclewarrior.nl

2 reacties

Leave A Reply

X
X