Juli, 2016

17julalldayOllandia Color Obstacle RunOllandLand:Nederland

Datum

Hele dag (Zondag)

Locatie

Olland

Den Ekker 1, Olland

Evenement details

Een Obstacle run is een hardloopevenement waarbij de deelnemers onderweg diverse obstakels tegenkomen. Een Color run is een hardloopevenement waar gegooid en gespeeld word met allerlei kleuren. Tijdens de VV Ollandia Color Obstacle Run gaan we het mooie van deze twee werelden combineren tot één evenement. Jong, oud, jongen, meisje, iedereen kan deelnemen aan deze slijtageslag. Tevens steun je met je deelname meteen het goede doel:Duchenne heroes!!!

Heb je een slechte conditie, geen probleem, wandelen mag. Om iedereen kans te geven deel te nemen aan dit te gekke evenement zijn drie verschillende routes uitgestippeld. Voor de kleinste onder ons is het leuk als papa, mama, opa of oma meeloopt!! Ga jij de uitdaging aan?!

HET GOEDE DOEL: DUCHENNE HEROES
Duchenne spierdystrofie is een ernstige erfelijke spierziekte die de spieren aantast en verzwakt. De ziekte is ongeneeslijk en treft voornamelijk jongens / mannen. Van 18 t/m 24 september 2016 vindt de mountainbiketocht Duchenne Heroes plaats, een fietstocht van ruim 700 km door vier landen, met als doel: zo veel mogelijk geld inzamelen voor de bestrijding van deze ziekte. Eén van de deelnemers aan deze tocht is Ollander Harold Hagelaars. Om hem te ondersteunen gaat al het inschrijfgeld van de VV Ollandia Color Obstacle Run naar het goede doel: Duchenne Heroes.

Welke kleding heb ik nodig?

Kledingtips

Organisatie

Ollandiaollandia60@outlook.com

Leave A Reply

X
X