Augustus, 2017

27augalldayEvenement afgelastOstend Fire GamesOostendeLand:België

Datum

Hele dag (Zondag)

Locatie

Oostende

Koningin Astridlaan, Oostende

Evenement details

Test je skills in deze gloednieuwe obstakelrun op het strand en gebruik je kracht, snelheid, coördinatie en behendigheid om de uitdagende hindernissen te overwinnen. De Ostend Fire Games Sprint Race kadert in het Ostend Fire Weekend.

Het concept

De Ostend Fire Games, een sportevenement met verschillende disciplines voor  brandweerlieden en andere hulpverleners, breidt na drie edities uit tot een heus Ostend Fire Weekend.

Op zaterdag 26 augustus nemen de hulpdiensten het tegen elkaar op in een competitie met loodzware proeven en op zondag 27 augustus is er de ‘Sprint Race’ voor het grote publiek (vanaf 12 jaar) waarbij wordt gestart in waves van vijf tot maximum tien personen. De afstand bedraagt zo’n 2,5 km en tussen start en finish liggen tal van hindernissen te wachten.

De waves starten vanaf 13.00 uur. Voor de eerste finisher van elke wave ligt een leuke sportieve attentie klaar.

 

Inschrijven

Inschrijven kan vanaf vrijdag 28 juli online of tijdens de openingstijden bij de dienst Sport in Sportcentrum Mr.-Arena, Sportparklaan 6. Deelnemers dienen ten minste 12 jaar oud te zijn.

Tarieven:

  • Deelnemen aan deze obstakelrun kost 5 euro.
    Klik hier om in te schrijven
  • ENTREE-voordeel: jongeren met een ENTREE-pas betalen 3 euro.
    Klik hier om in te schrijven

Opgelet: bij annulatie van de inschrijving wordt het bedrag enkel teruggestort mits voorleggen van een geldig doktersattest.

Groepsdeelname

De samenstelling van de waves wordt vooraf bepaald door de organisatie. Wil je samen met je vrienden, familie, collega’s, … in dezelfde wave starten? Laat ons dit ná jullie inschrijving weten via sport@oostende.be met duidelijke vermelding van de namen en voornamen van de deelnemers (max. 10).

 

Beleef. Deel. En Win!

Deel je sportfoto(s) op Facebook, Twitter of Instagram met de vermelding
#SportersBelevenMeer in #Oostende en maak kans op leuke prijzen!

Welke kleding heb ik nodig?

Kledingtips

Organisatie

Oostende.besport@oostende.be

Leave A Reply

X
X