Oktober, 2017

29oktalldayOstend Zombie RaceOostendeLand:België

Datum

Hele dag (Zondag)

Locatie

Oostende

Koningin Astridlaan, Oostende

Evenement details

Net voor Halloween wordt sportpark De Schorre in Oostende omgebouwd tot een waanzinnig loopparcours vol obstakels en huiveringwekkende zombies. Ga met honderden anderen de uitdaging aan en kies voor de 5 km lange obstakelrun of raap al je moed samen en ga voor 10 km. Je enige doel: levend de finish halen! 30 obstakels, méér zombies dan je kan tellen, heuvels, bos, bunkers… Alle ingrediënten voor een onvergetelijke ervaring!

Hoe werkt het?

Bij de start ontvangt elke deelnemer drie levens in de vorm van een heupband met drie lintjes. Door slim, snel en behendig te zijn tracht elke deelnemer de zombies te ontwijken om zo levend en wel de finish te bereiken. Tijdens de 10 km zombie race is er gelukkig een anti-zombie zone waar je als deelnemer de kans krijgt om levens bij te winnen.

Heb jij het lef om de uitdaging aan te gaan? Schrijf dan snel in, want het aantal deelnemers is beperkt tot 500. De eerste wave start om 14.00 uur. Deelnemen kost 10 euro. Houders van een ENTREEpas betalen 5 euro. In de prijs is een originele Zombie Race T-shirt inbegrepen!

Info en inschrijven: www.zombierace.be

 

Welke kleding heb ik nodig?

Kledingtips

Organisatie

Oostende.besport@oostende.be

Leave A Reply

X
X