April, 2016

17apralldayEvenement afgelastSittard Obstacle ExperienceSittardLand:Nederland

Datum

Hele dag (Zondag)

Locatie

Sittard

Lissabonlaan 40, Sittard

Evenement details

Dit jaar organiseert Stichting Sport Promotie Sittard voor het eerst een obstacle run, een hardloopvariant met verschillende obstakels. De populariteit hiervan in Nederland is erg groot. Volwassen kunnen kiezen tussen drie verschillende afstanden. Namelijk de 6km, 12km en 15km.

Alle deelnemers krijgen een functioneel shirt per afstand en dienen deze ook te dragen om het verschil tussen de afstanden te kunnen zien.

De obstacle run bevat meer dan 20 hindernissen/obstacles die toegankelijk zijn voor iedereen, waarbij gezegd kan worden dat de gevorderde obstacle runner zich het best in zijn element zal voelen op de 15 km. Maar zeker ook samen met je familie, kennissen uit je  straat, je vriendengroep, collega’s, of je teamleden van je sportvereniging ga je een unieke middag beleven.

Naar aanloop van het evenement zullen er regelmatig obstacles kenbaar worden gemaakt. Dus houdt de website en onze Facebook pagina in de gaten!

Waar kan ik me omkleden en douchen?

Deelnemers kunnen zich omkleden en douchen in de St. Petrusschool aan het Kloosterplein 5 in Sittard. Er is ook een bewaakte garderobe aanwezig voor het onderbrengen van (sport)tassen. Kosten garderobe: 1 euro voor het goede doel Stichting Kleine Beer.

De afstanden tijdens deze editie zijn 6, 12 en 15 km.

De minimale leeftijd voor deelname onder begeleiding aan de 6km is 12 jaar. Kinderen vanaf 16 jaar mogen zelfstandig deelnemen.

Obstacle kids run, 1,5 km

De Sittard Run Experience is een evenement voor iedereen en daarom willen wij zeker niet de generatie van de toekomst vergeten. De kinderen kunnen dit jaar inschrijven voor een obstacle kids run. Deze obstakelbaan bestaat uit een mix van inflatable obstakels en elementen zoals autobanden, modderbaan en klimrek. De kids zullen met veel plezier de baan bedwingen.

De baan is geschikt voor kinderen van 4 jaar (groep 1) tot 10 jaar. Lekker rommelen, klauteren en hun grens een beetje verleggen wordt de uitdaging op kidsniveau. Vanaf 12 jaar mogen de kinderen onder begeleiding van een volwassen deelnemen aan de 6km run.

 

Welke kleding heb ik nodig?

Kledingtips

Organisatie

Sittard Runinfo@sittardrun.nl

Leave A Reply

X
X