Juni, 2016

12junalldaySnow Obstacle RunSnowWorld ZoetermeerLand:Nederland

Datum

Hele dag (Zondag)

Locatie

SnowWorld Zoetermeer

Buytenparklaan, Zoetermeer

Evenement details

Sneeuw in de zomer? Ja natuurlijk! Dankzij SnowWorld Zoetermeer zijn we al lang niet meer afhankelijk van de weergoden. Toch zijn er voor veel sneeuwliefhebbers wel andere obstakels om te overwinnen. Zo hebben skiërs en snowboarders met een beperking financiële steun nodig om te wintersporten. Wil jij ze helpen? Bestorm dan op 12 juni 2016 het parcours van de Snow Obstacle Run. Overwin de obstakels en maak het mogelijk dat jonge aangepaste skiërs en parasnowboarders hun sportieve dromen kunnen najagen.

Snow Obstacle Run

Een uniek parcours wordt gecreëerd op het terrein van SnowWorld Zoetermeer en Ayers Rock. Het parcours gaat door de sneeuw, over water en het land. Onderweg kom je verschillende obstakels tegen. Zorg ervoor dat je gekleed bent voor de (vries)kou en het zomerse weer!

De Snow Obstacle Run 2016 is een initiatief van de Nederlandse Ski Vereniging en de Mentelity Foundation, in samenwerking met de Johan Cruyff Foundation, Ayers Rock en SnowWorld Zoetermeer.

  • Locatie: SnowWorld Zoetermeer & Ayers Rock
  • Tijd: vanaf 10:00 uur
  • Inschrijvingen bedragen €75 per persoon (ophalen met donaties)
  • Individueel of per team (max. 5 personen)

Om te kunnen deelnemen aan de Snow Obstacle Run is een minimaal bedrag van 75,- euro per persoon aan sponsorgelden nodig. Laat je sponsoren door bijvoorbeeld je familie, collega’s en vrienden. Wij hopen dat elke deelnemer zich tot het uiterste inspant om een zo groot mogelijk bedrag bij elkaar te brengen voor dit goede doel.

Het parcours kun je individueel of met een team van maximaal vijf personen afleggen. Heb je een lichamelijke/verstandelijke beperking? Dan kun je uiteraard ook deelnemen, samen met je team kun je alle obstakels aan!

Ben jij een bikkel met een gouden hart?

Benieuwd waar jullie opbrengsten naartoe gaan? Klik hier

Welke kleding heb ik nodig?

Kledingtips

Organisatie

Nederlandse Ski Verenigingsnowobstaclerun@nederlandseskivereniging.nl

Leave A Reply

X
X