Oktober, 2016

23oktalldaySpartacus Run EdingenEnghienLand:België

Datum

Hele dag (Zondag)

Locatie

Enghien

Enghien, Belgie

Evenement details

Op zondag 23 oktober vindt de eerste Spartacus Run Edingen – Parc d’Enghien plaats in het park van Edingen. Het mooie park met meer dan 400 jaar geschiedenis biedt dankzij onder andere de uitgestrekte vijvers de perfecte locatie voor een obstakelrun met ruim 15 hindernissen over een lengte van 10 kilometer. Spartacus Run Parc d’Enghien wordt het 6de evenement in de KBC Spartacus Series.

Spartacus Run Edingen

Deze loodzware loopwedstrijd zal dus deel uitmaken van de KBC Spartacus Series, de verzameling van de 6 meest spectaculaire survivalruns van ons land: “Het Park van Edingen in een gedroomde locatie even buiten Brussel. Het is met zekerheid een van de mooiste openbare parken van ons land. Zoals De Schorre in Boom is het Park van Edingen een uniek kader voor een obstakelrun. Edingen is bovendien heel makkelijk bereikbaar met de trein op slechts 20 minuten sporen van Brussel”, zegt Greg Broekmans van Golazo sports.

Burgemeester Olivier Saint-Amand: “We zijn als stad heel blij dat we een evenement van de KBC Spartacus Series kunnen verwelkomen. Het zal voor de deelnemers een unieke gelegenheid zijn om zo een fantastisch patrimonium te ontdekken via de sport.”

De inschrijvingen openden gisteren. Na 1 dag schreven al meer dan 1.500 lopers zich in. Er worden slechts 6.000 deelnemers toegelaten. Wie deze fantastische uitdaging niet wil missen, wacht best niet te lang om zich in te schrijven.

Iedere deelnemer krijgt bij inschrijving een loopshirt en een prachtige herinneringsmedaille.

Welke kleding heb ik nodig?

Kledingtips

Organisatie

Golazoinfo@golazo.com

Leave A Reply

X
X