Juli, 2019

Za20jul09:3909:39Met kortingscodeSpartan Stadion AmsterdamAmsterdam ArenALand:Nederland Kortingscode: SRAMSobstakels

Datum

(Zaterdag) 09:39 - 09:39

Locatie

Amsterdam ArenA

ArenA Boulevard 1, Amsterdam

Evenement details

De grootste obstakelrace ter wereld? Spartan! Het mooiste stadion ter wereld? De Johan Cruijff ArenA! Wat krijg je als je die twee combineert? Magie! Amsterdam schrijft op zaterdag 20 juli geschiedenis: tijdens de historische Olympische Spelen was ‘Stadion’ het meest prestigieuze evenement… en Spartan laat deze zomer oude tijden herleven!

Met ruim tweehonderd races in dertig landen per jaar weet Spartan als grootste obstakelrace wereldwijd hoe het een uniek evenement moet neerzetten. Deelnemers aan de eerste Spartan Stadion-race in Nederland zullen dan ook een magische ervaring krijgen. Spartan zet de toon in professionaliteit, uniekheid, creativiteit en techniciteit.

Spartan eert de eeuwenoude traditie en organiseert ‘de Stadion-race’, de eerste wedstrijd tijdens de Olympische Spelen ooit gehouden, in iconische stadia wereldwijd. Een kleine greep uit het aanbod de komende maanden: Stade de France (Parijs), Wanda-Metropolitano (Madrid), Twickenham (Londen), Guang Zhou Stadion (China), Abu Dhabi Stadion Race (Verenigde Arabische Emiraten), Citi Field (New York, VS) én natuurlijk… de Johan Cruijff ArenA!

Met de catacomben als vertrekpunt gaan de deelnemers de heroïsche strijd aan met de tijd en zichzelf. De Johan Cruijff ArenA biedt een mooie verzameling van kronkelige gangen, lastige kruipruimtes, ontelbare traptreden en zware zandzakken. De finish is voor iedereen in zicht, maar wel pas als alle twintig obstakels overwonnen zijn.

Of je nou graag in de gym met gewichten gooit of liever met enige regelmaat een duurloop doet, de Stadion-race is er voor iedereen. Jong en oud, getraind en beginnend. Alle deelnemers aan de Spartan Race Amsterdam testen zichzelf deze zomer gedurende vijf kilometer op hun eigen niveau op spierkracht, souplesse, uithoudingsvermogen en snelheid.

Om een evenement neer te zetten waar iedereen nog lang over napraat heeft Spartan de organisatie ondergebracht bij Amsterdam Sport Events, organisator van de succesvolste triathlons in Nederland. Exclusief trainingspartner en organisator van de Spartan workout-tour is The Bootcamp Club, het grootste outdoor-sportbedrijf van Nederland.

Over Spartan Race

Met meer dan 250 evenementen in zo’n veertig landen op zes continenten is Spartan de grootste obstakelrace (OCR) wereldwijd. Aan de Spartan Races doen jaarlijks ruim een miljoen deelnemers mee – op alle niveaus: van beginner tot gevorderd – en in totaal zijn er al vijf miljoen Spartans over de finish gekomen. Spartan gaat verder dan obstakelraces alleen, door het aanbod van onder andere gezondheidsproducten, trainingsprogramma’s, voedingsadviezen, podcasts, kleding en een televisieserie staat Spartan voor een lifestyle. Een lifestyle van de wereldwijd snelst groeiende sport. Spartan biedt drie race formats aan die variëren in afstand, het aantal obstakels en de uitdaging: Spartan Sprint (5 kilometer/20 obstakels), Spartan Super (13 kilometer/25 obstakels), Spartan Beast (20 kilometer/30 obstakels) en Spartan Ultra (50 kilometer/60 obstakels)

Welke kleding heb ik nodig?

Kledingtips

Kortingscode

SRAMSobstakels

Organisatie

Spartan Raceinfo@spartan.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar top
X
X