Oktober, 2016

30oktalldayStormrun 2016Sportpark KremershofLand:Nederland

Datum

Hele dag (Zondag)

Locatie

Sportpark Kremershof

Kweldam 4-A, 6653 CC Deest

Evenement details

Nadat wij de nieuwe route bekend hadden gemaakt zag Tom gelijk dat er een vorm van een mammoet in zat. Hierdoor waren wij gelijk enthousiast. Hier moest iets mee gedaan worden. Binnen het kernteam zijn wij hier gelijk mee aan de slag gegaan. Zoals Tom voorstelde moest dit jaar wel de ‘Mammoth Edition’ worden. Daar hoort natuurlijk een passend logo bij. Er kwamen verschillende opties voorbij. Na enig heen en weer gepraat over de whatsapp en verder puzzelen was het zo ver. Stormrun 2016 is officieel de Mammoth Edition. Daar hoort natuurlijk ook een nieuw logo bij. Tom, Bedankt!

Naast het nieuwe logo hebben wij nog een bekendmaking in petto. Dit jaar gaat de inschrijving van de Stormrum eerder open dan vorig jaar. Iedereen kan zich inschrijven vanaf 14 juli 21:00. Dit jaar kan dat in de volgende categorieën:

BSC-licentierun: Deelnemers dienen in het bezit te zijn van een BSC-licentie van de Survivalbond Nederland.

Recreatief 9km: Deze afstand is geschikt voor de getrainde survival atleet, welke over voldoende techniek beschikt.

Recreatief 6km: Deze afstand is geschikt voor iedereen, alleen basistechniek vereist. Wil je een obstacle run, kies dan voor deze editie!

Groepsrun/samenlopen: Wanneer u samen wilt lopen dan verzoeken wij u om als groep in te schrijven. De maximale groepsgrootte is 10 personen (tijden worden individueel geregistreerd).

Welke kleding heb ik nodig?

Kledingtips

Organisatie

Stichting StormrunInfo@stormrun.nl

4 reacties

  1. Hallo allemaal
    Ik had een vraag. Mag mijn zoon van 7 jaar met mij meelopen? Gaat er ons om dat hij mee doet en het erg leuk vindt? Groeten Jos en Jens Noorman

  2. jerry grobben on

    betreft dit een simpele bos crossje of zijn er obstakels met modder kan hiervan niets vinden op jullie site

Leave A Reply

X
X