Juni, 2019

Zo30junalldayThorrunZwolleLand:Nederland

Datum

Hele dag (Zondag)

Locatie

Zwolle

Zwolle

Evenement details

Survivalrun 9 km (vanaf 12 jaar)

Individueel

Deze run is niet voor iedereen weg gelegd, naast een flinke dosis doorzettingsvermogen komt er ook techniek bij kijken, als een apenhang of swing-over je niks zegt dan zal dit een pittige run worden. Uiteraard is er bij Thor Zwolle de kans om deze technieken nog voor de start onder de knie te krijgen. Kom zeker eens langs op de gezette trainingstijden die je kan vinden op www.thorzwolle.nl

Tijdens de 9km route kom je onderweg zo’n 40 technische en uitdagende hindernissen tegen.

Groep/Samenlopen (max. 20 personen)

Deze run is niet voor iedereen weg gelegd, naast een flinke dosis doorzettingsvermogen komt er ook techniek bij kijken, als een apenhang of swing-over jullie niks zegt dan zal dit een pittige run worden. Uiteraard is er bij Thor Zwolle de kans om deze technieken nog voor de start onder de knie te krijgen. Kom zeker eens langs op de gezette trainingstijden die je kan vinden op www.thorzwolle.nl

Tijdens de 9km route komen jullie onderweg zo’n 40 technische en uitdagende hindernissen tegen. Het is toegestaan elkaar te helpen. De inschrijving is per team en jullie starten met hetzelfde startnummer.

De inschrijver is direct de teamcaptain en betaalt voor de gehele ingeschreven groep.

SURVIVALRUN 5KM

Survivalrun 5km (vanaf 8 jaar)

Individueel

Deze run is voor iedere sportieveling met doorzettingsvermogen te doen. Tijdens de route van 5km krijg je te maken met zo’n 22 hindernissen.

Groep/Samenlopen (max. 20 personen)

Je schrijft je in als groep, van maximaal 20 personen. Tijdens de route van 5km krijg je te maken met 22 hindernissen. Het is toegestaan elkaar te helpen. De inschrijving is per team en jullie starten met hetzelfde startnummer.

De inschrijver is direct de teamcaptain en betaalt voor de gehele ingeschreven groep.

Ook voor Ouder & kind!

Minimumeis: deelnemer moet kunnen zwemmen (zwemdiploma), hierop wordt niet gecontroleerd. De deelnemer en/of degene die de deelnemer inschrijft is hiervoor verantwoordelijk.

INI-MINI-RUN

ini-mini-run 1km (van 3 t/m 7 jaar)

Voor onze allerkleinste survival talenten hebben wij een leuke run van ca 1 km uitgezet. Onder professioneel toezicht lopen, kruipen, klimmen en glijden de kleintjes over het parcours.

Heerlijk vies worden en genieten van deze spannende maar vooral leuke run!

Welke kleding heb ik nodig?

Kledingtips

Organisatie

Thorinfo@thorrun.nl

1 reactie

  1. Danique Henzen on

    Goedemorgen.

    Ik zou graag willen komen kijken bij de obstakel run, alleen ik vroeg mij af hoelaat het begint?

    Groetjes Danique Henzen.

Leave A Reply

X
X