Augustus, 2016

21augalldayTough DogOutdoor ValleyLand:Nederland

Datum

Hele dag (Zondag)

Locatie

Outdoor Valley

Hoeksekade 141, 2661 JL Bergschenhoek, Nederland

Evenement details

In 2016 zal de tweede editie van Tough Dog plaatsvinden. Dit evenement wordt georganiseerd op het terrein van Outdoor Valley in Bergschenhoek en staat volledig in het teken van Stichting Hulphond Nederland. Met de opbrengsten kan deze stichting meer hulphonden opleiden en inzetten voor mensen, waaronder veteranen, die kampen met posttraumatische stressstoornis (PTSS).

Tough Dog, de zes onderdelen

Het evenement zal bestaan uit zes loodzware onderdelen waarbij deelnemers onder begeleiding staan van ervaren trainers en instructeurs van onder andere defensie. De gehele dag zullen deelnemers zich in teams door al deze onderdelen heen moeten worstelen. Uiteraard wordt de specifieke invullen van het programma nog even geheim gehouden, maar deze zes onderdelen zullen aan bod komen;

 • Survival Dog; Survivalrun van ongeveer 6 km met zo’n 30 hindernissen
 • Mud Dog; Slotenmars à la marns
 • Iron Dog; Kettlebell, sledges, traktor band
 • Viking Dog; Varen, rennen, varen
 • Tough Dog; Terreinwerk
 • Tough Dog 2.0

Alle onderdelen duren 1 uur. Je hebt daarna 10 minuten om door te wisselen en uit te huilen. De medaille verdien je pas als je alle 6 de onderdelen met succes volbracht hebt!

Welke kleding heb ik nodig?

Kledingtips

Organisatie

Tough Doginfo@toughdog.nl

2 reacties

 1. Goedemiddag,

  Ik zou graag mee willen doen, maar als ik op inschrijven klik krijg ik een foutmelding en kan ik me niet aanmelden. Is het vol?

  Ik hoor het graag.

  Groet,

  Anne-Claire

Leave A Reply

X
X