Juni, 2018

30junalldayTough Ten Miles - Farmers Fun 2018Streekpark Klein OisterwijkLand:Nederland

Datum

Hele dag (Zaterdag)

Locatie

Streekpark Klein Oisterwijk

Oirschotsebaan 8a 5062 TE Oisterwijk

Evenement details

Op naar Farmers Fun editie nummer 6 op zaterdag 30 juni 2018! Dé mud & obstacle run van Oisterwijk georganiseerd door de Tough Ten Miles. Ook dit jaar voert het spectaculaire parcours de deelnemers dwars door de Oisterwijkse bossen en vennen en over het boerenland.
 
Het Farmers Fun spektakel wordt dit jaar aangevuld met een extra afstand (7,5 Engelse Mijl) en compleet gemaakt met een variatie van bekende en nieuwe obstakels. Het nat maken van je borst kan dus alvast beginnen voor de modder van boer Bart, de oranje triangels, De Zwaluw Firepower Quarterpipe en natuurlijk de Reinders Finish Slide.
Na wederom een uitverkochte editie en een gegroeid deelnemers aantal, hebben we voor de volwassen afstanden ook nog eens een mooie korting wanneer je op tijd inschrijft . De prijs van een Farmers Fun ticket ligt dit jaar zelfs lager dan het afgelopen jaar, wanneer je vóór 1 februari 2018 inschrijft.
 
Naar mate dichter bij 30 juni 2018 komen zal de ticketprijs vervolgens steeds een stukje stijgen. Schrijf je dus op tijd in, kies je favoriete startgroep en geniet van maximaal voordeel.
Met een nieuwe afstand verwelkomen we tevens twee nieuwe boeren, Kees en Jan. Als het aan deze twee en aan onze andere boeren ligt wordt de zesde Farmers Fun er eentje om nooit te vergeten.
 
So, get ready for some Farmers Fun!

Check onze nieuwe website en lees alles over het evenement.
Wist je dat de tickets tot 1 februari 2018 zelfs goedkoper zijn dan vorig jaar?!
Kun jij nu al niet wachten? Schrijf je dan snel in via: www.toughtenmiles.nl/inschrijven

Are you Tough Enough?!

Welke kleding heb ik nodig?

Kledingtips

Boek goedkoop je verblijf

8 / 16 kilometer

Organisatie

Tough Ten Milesinfo@toughtenmiles.nl

Leave A Reply

X
X