Juni, 2017

24junalldayTough Ten Miles - Farmers Fun 2017Streekpark Klein OisterwijkLand:Nederland

Datum

Hele dag (Zaterdag)

Locatie

Streekpark Klein Oisterwijk

Oirschotsebaan 8a 5062 TE Oisterwijk

Evenement details

Op zaterdag 24 juni 2017 wordt de 5e en dus tevens jubileum editie van de Farmers Fun georganiseerd door de Tough Ten Miles! In Oisterwijk en (haar bosrijke) omgeving is de Farmers Fun inmiddels een grote sportieve traditie voor jong en oud geworden.

Het afgelopen jaar was de Farmers Fun een maand voor het evenement al uitverkocht en het enorme aantal voorinschrijvers van afgelopen zomer belooft ook het komende jaar weer een flinke run op de tickets voor 2017.

Zorg dus dat je er op tijd bij bent zodat je voor je favoriete startgroep in kunt schrijven.

Al onze partners hebben weer toegezegd om met groot materieel uit te rukken en met toewijding en creativiteit mee te bouwen aan de Farmers Fun Obstakels. Zowel de boeren die er vanaf het eerste uur bij waren als de nieuwste boeren die zich vorig jaar bij ons hebben aangesloten kunnen nu al niet meer wachten om hun boerderijen open te stellen voor de Tough Runners. Reken maar op een flink aantal pittige boerenobstakels, want het wordt weer moddervet!

Overigens hebben we een nieuwtje bij het inschrijven!

De Farmers Fun zou de Farmers Fun niet zijn, als we niet volledig in het boerenthema van start gaan. Daarom hebben we onze boeren gevraagd een lijst te maken met hun tofste koeiennamen van het afgelopen jaar en die gekoppeld aan een startgroep!

Je kunt je dus inschrijven voor je favoriete afstand, maar ook voor jouw favoriete koeiennaam!

Welke kleding heb ik nodig?

Kledingtips

Boek goedkoop je verblijf

8 / 16 kilometer

Organisatie

Tough Ten Milesinfo@toughtenmiles.nl

Leave A Reply

X
X