Juni, 2016

Za25junalldayMet kortingscodeTough Ten Miles - Farmers FunStreekpark Klein OisterwijkLand:Nederland Kortingscode: TTM2016DDM

Datum

Hele dag (Zaterdag)

Locatie

Streekpark Klein Oisterwijk

Oirschotsebaan 8a 5062 TE Oisterwijk

Evenement details

Op zaterdag 25 juni 2016 wordt voor de vierde keer de Tough Ten Miles – Farmers Fun georganiseerd. In Oisterwijk en haar bosrijke omgeving is de Farmers Fun inmiddels aan het begin van de zomer een sportieve traditie voor jong en oud geworden.

Als organisatie mogen we weer rekenen op groot materieel en fantastische creativiteit van de loonwerkers, partners en natuurlijk van onze gewaardeerde naamgevers van de run; de boeren.

Direct na de finish in 2015 werd er door ons en de boeren weer druk gefantaseerd over nieuwe mogelijkheden voor het parcours in 2016. Deelnemers kunnen hun borst alvast nat maken, want het wordt weer moddervet!

Het veelzijdige parcours wordt weer optimaal gebruikt om de deelnemers uit te dagen op een groot aantal hindernissen. Hiervoor worden alle mogelijkheden aangewend en zal het de Tough Runners niet eenvoudig worden gemaakt.

Ieder jaar leren wij weer bij en ook deze keer hebben we weer goed geluisterd naar onze deelnemers. Succesvolle obstakels worden uitgebreid en nieuw spektakel zal worden toegevoegd aan een uitdagende mix van Farmers Fun hindernissen.

Deelnemers en toeschouwers worden welkom geheten op het event terrein van Streekpark Klein Oisterwijk. Direct in het zicht en op korte loopafstand worden te gekke hindernissen gebouwd, waar de deelnemers zich een weg over-, onder- of doorheen moeten zien te banen en de toeschouwers kunnen genieten van de geleverde strijd en het getoonde spektakel.

Iedereen is uitgenodigd om na het event een lekker biertje mee te drinken en te genieten van een heerlijke barbecue met toffe muziek.

De Tough Men en Dirty Ladies kiezen voor 5 Miles of voor de totale run van 10 Miles. De KIDS in de leeftijd 4 tot en met 13 jaar worden uitgedaagd op een eigen parcours met eigen afstanden.

Welke kleding heb ik nodig?

Kledingtips

Kortingscode

TTM2016DDM

Organisatie

Tough Ten Milesinfo@toughtenmiles.nl

Leave A Reply

X
X