Juni, 2016

05junalldayUrban ChallengeMeppelLand:Nederland

Datum

Hele dag (Zondag)

Locatie

Meppel

kerkplein 10, meppel

Evenement details

Op zondag 1 juni 2014 vond de eerste editie van de Urban Challenge plaats en in 2015 de tweede. In 2016 komen we terug, ben jij erbij?

Urban Challenge

Tijdens de Urban Challenge zullen de deelnemers verschillende obstakels moeten bedwingen. Sommige obstakels worden gevormd door reeds bestaande bouwwerken en anderen zullen door ons zelf worden gecreëerd.

Het evenement wordt georganiseerd door Stichting Sterk voor Elkaar in samenwerking met Room28. Stichting Sterk voor Elkaar organiseert evenementen met een sportieve inslag. Het doel hiervan is het inzamelen van geld voor kleine goede doelen. Room28 is een initiatief van twee jonge enthousiaste ondernemers en richt zich op de organisatie van sportevenementen waarbij plezier en beleving boven alles gaat.

Voor de Urban Challenge heeft Stichting Sterk voor Elkaar gekozen voor Parzival Wonen. Parzival Wonen wil (jong)volwassenen met een ernstige verstandelijke en lichamelijke beperking een zinvol en gelukkig leven bieden binnen een kleinschalige woon- werkomgeving.

Houd onze Facebook pagina in de gaten voor alle informatie.

Welke kleding heb ik nodig?

Kledingtips

Organisatie

Urban Challengeorganisatie@urban-challenge.nl

Leave A Reply

X
X