Mei, 2016

28meialldayVenlo StormtVenloLand:Nederland

Datum

Mei 28 (Zaterdag) - 29 (Zondag)

Locatie

Venlo

Peperstraat 10, 5911 HA Venlo

Evenement details

VenloStormt is een Hindernissen Stormloop en vindt plaats op zaterdag 28 en zondag 29 mei 2016 in Venlo. Een afwisselend, uitdagend en origineel parcours met veel Hindernissen. Zowel in de stad als langs de uiterwaarden van de Maas.
Dwars door gebouwen, klimmen op containers, kruipen door een grote modderbak, klauteren over een stellage met cargonetten, roetsjen van een mega waterglijbaan, rauzen over sloopauto’s, tijgeren onder pantservoertuigen, zwemmen in containers gevuld met water… en nog veel meer.

VenloStormt laat je spieren branden en je hart sneller kloppen.

Zaterdag 28 mei 2016: SprintStorm en TeamStorm
SprintStorm is een wedstrijd op zaterdagavond. Bestormers leggen zo snel mogelijk een parcours van ongeveer 1.000 meter af. Dit doen ze in series van 10 deelnemers. De snelsten gaan door naar de volgende ronde, tot aan de finale. Mannen en vrouwen gescheiden competitie. Op zaterdagavond is ook TeamStorm. Teams van minimaal 4 en maximaal 6 personen starten achter elkaar en lopen twee rondes. Zij leggen een afstand van 2.000 meter af waarbij ze gezamenlijk over de finish moeten komen.

Zondag 29 mei 2016: ScholierenStorm, 5,9 – 11,3 en 21,4 km
VenloStormt is op zondag. Met veel publiek, gezelligheid en prima sfeer. Meer dan 10 grote sfeerpunten met drank, eten en muziek. Een uniek schouwspel. VenloStormt is het overwinnen van jezelf en de uitdagende hindernissen. Alleen of met je vrienden. Ploeteren door aarde, modder en water. Kameraadschap en plezier en het halen van de finish staan bij VenloStormt centraal.

Grrrr…  echt afzien! Niks blijft je bespaard.

Welke kleding heb ik nodig?

Kledingtips

Organisatie

Venlo Stormtinfo@venlostormt.nl

Leave A Reply

X
X