Augustus, 2019

Za24augalldayVictoria Run RaamsdonkraamsdonkLand:Nederland

Datum

Hele dag (Zaterdag)

Locatie

raamsdonk

lageweg 8 4944AR

Evenement details

PARKEREN

Kom je uit de buurt neem dan sportief de fiets, een ideale warming-up voor de run. Je fiets kun je parkeren bij V.V. Raamsdonk aan de Lageweg 8 te Raamsdonk. Als het niet anders kan dan kun je jouw auto parkeren op het weiland achter basisschool De Hoge Waai, Cornelis Oomestraat.
Auto’s kunnen NIET parkeren bij V.V Raamsdonk!
Parkeer voor €2,50,- bij: Cornelis Oomestraat 41 te Raamsdonk

DEELNEMERS

Deelnemers melden zich een half uur voor hun starttijd in de inschrijftent op het voetbalterrein van V.V. Raamsdonk. Daar krijg je een polsbandje dat je nodig hebt om plaats te kunnen nemen in het Startvak.

De minimum leeftijd is 8 jaar en elke deelnemer moet beschikken over een zwemdiploma. Elke minderjarige deelnemer t/m 12 jaar mag deelnemen onder begeleiding van een volwassene en elke minderjarige deelnemer ouder dan 12 jaar mag deelnemen na toestemming van ouders/voogd. Er kan om een identiteitskaart gevraagd worden.

START EN FINISH

De Victoria Run start vanaf het terrein van V.V. Raamsdonk aan de Lageweg 8 te Raamsdonk. Je hebt op onze site een tijdvak aangegeven wanneer je wilt starten. Zorg dat je ruimschoots op tijd bent, het kan namelijk druk zijn bij het inschrijven en omkleden. Vanuit een aangegeven Startvak begin je aan jouw avontuur vol hindernissen. Na het afleggen van het parcours finish je ook op het terrein van V.V. Raamsdonk.

FACILITEITEN

V.V. Raamsdonk heeft haar faciliteiten ter beschikking gesteld en is de centrale ontmoetingsplaats voor de Victoria Run. Op het terrein zijn mogelijkheden om je persoonlijke spullen in een garderobe (bij de inschrijftent) achter te laten, je kunt je omkleden en douchen in kleedruimten en er is voldoende eet- en drinkgelegenheid. De organisatie is niet verantwoordelijk voor het zoekraken van spullen of kleding. Neem dus geen waardevolle spullen mee.

PARCOURS

We hebben een uitdagend parcours van 7,5 km uitgestippeld (parcours van 3,5 km is mogelijk, dat je tijdens de run zelf bepalen). Vrijwel het hele parcours is offroad. Je overwint weilanden, hindernissen, sloten, water enzovoort. Het parcours is voor iedereen toegankelijk. Dus mocht je een keer een hindernis willen overslaan dan is dit geen enkel probleem. Het gaat om het avontuur, de beleving, de sportieve uitdaging. Het is geen prestatie run, er zal dus ook geen tijdwaarneming zijn. Houdt op het parcours rekening met elkaar, geef elkaar de ruimte en steek indien nodig een helpende hand toe.

De route is aangegeven met lint en bewegwijzering. Bij elke hindernis staan vrijwilligers en bij oversteekplaatsen staan verkeerregelaars. De aanwijzingen van deze vrijwilligers dienen altijd te worden opgevolgd.

Afhankelijk van de verkeersregelaars en weersomstandigheden zullen op het parcours diverse waterposten aanwezig zijn.

Welke kleding heb ik nodig?

Kledingtips

Organisatie

Stichting Victoria Run RaamsdonkJ. Kuijsters Van de Poelstraat 19 Raamsdonksveer

Leave A Reply

X
X