Juli, 2017

01julalldayVita's Family Run 4 KikaBoshut HerkenboschLand:Nederland

Datum

Hele dag (Zaterdag)

Locatie

Boshut Herkenbosch

Evenement details

Ben jij 5-12 jaar en vind je het leuk om lekker buiten te rennen, klauteren, spelen en spetteren? Kom dan samen met je familie naar Vita’s family obstacle run 4 KiKa. Een gezellig evenement voor een goed doel!

Wanneer:  Zaterdag 1 juli 2017 om 11.00 uur
Waar:    Boshut Herkenbosch, Meinweg 2, Herkenbosch
Kosten deelname: € 10,00 per kind /  € 1,- per volwassene

Hoe werkt het?
Maximaal 5 basisschoolkinderen van 5-12 jaar vormen samen met minimaal één volwassene een “Family” en rennen een hindernisparcours. Het parcours heeft veel obstakels. Je kunt heel veel zelf, maar soms is een beetje hulp van een volwassene wel handig. Broers, zussen, ouders, maar ook neefjes, nichtjes, opa’s en oma’s mogen meedoen.

  • Kinderen van 5-7 jaar doen alleen het eerste deel ( +/- 2 KM) van het parcours mee. Voor hen zijn er daarna allerlei leuke activiteiten op het veld.
  • De kinderen van 8-12 jaar bikkelen met hun begeleiders nog een stuk verder en leggen het hele parcours af. (+/- 4 KM)
  • Ouder dan 12? Dan mag je uiteraard ook meedoen. De kans is wel groot dat de obstakels dan te makkelijk voor je zijn.
  • De aanmeldingen worden verdeeld over verschillende startgroepen, na aanmelding zullen wij je starttijd per mail doen toesturen. Let er dus goed op dat je het goede e-mail adres gebruikt. En kijk ook regelmatig in je spam.

Run 4 KiKa
Voor jou is rennen misschien vanzelfsprekend, maar niet alle kinderen zijn gezond. We zien op school ook steeds vaker kinderen met kanker, een rotziekte. Daarom organiseren we een obstacle run, zodat gezonde kinderen iets voor een ander kunnen doen. De volledige opbrengst van de family run gaat naar Kika, voor onderzoek naar genezing van kinderkanker.

Aanmelden
Wil jij graag laten zien wat jij kunt? Meld je dan snel aan, want vol=vol. Aanmelden kan tot 21 juni 2017

Welke kleding heb ik nodig?

Kledingtips

Organisatie

Vita Allegra

Leave A Reply

X
X