Juni, 2016

Za25junalldayZomerspektakel Obstacle RunAlphen aan de RijnLand:Nederland

Datum

Hele dag (Zaterdag)

Locatie

Alphen aan de Rijn

De Bijlen, Alphen aan den Rijn

Evenement details

Het team van Zomerspektakel aan het Meer organiseert zaterdag 25 juni 2016, samen met 4Sport Training Center en Pursue personal training de Zomerspektakel Obstacle Run. Deze Run is op en rondom het terrein van park Zegersloot aan De Bijlen in Alphen aan den Rijn.

Wat is een Obstacle Run?

Bij een Obstacle Run wordt hardlopen gecombineerd met obstakels om de fysieke en mentale gesteldheid op de proef te stellen. De route loopt door de natuur en deelnemers komen onderweg zand, water en modder tegen. Voorbeelden van obstakels zijn houten muren, boomstammen, monkeybars, sloten en autobanden.

Welke afstand past het beste bij me?

Door de vier afstanden (2, 5, 10 en 15 km) is het mogelijk om een keuze te maken voor de afstand die het beste bij jouw fysieke gesteldheid past. Voor de 5 km afstand geldt een minimum leeftijd van 12 jaar, voor de 10 en 15 km geldt een minimum leeftijd van 16 jaar.

In totaal zullen er voor de 10 en 15 km zo’n 30 tot 40 obstakels moeten worden bedwongen. Voor de 5 km afstand zijn dit ongeveer 18 obstakels. Een behoorlijke uitdaging dus en een hele hoop fun tijdens de run die jij individueel of in teamverband kan afleggen!

Deelnemers zijn geen concurrenten van elkaar, maar helpen elkaar de obstakels overwinnen.

Ook leuk voor publiek

Ook voor het publiek is er genoeg te beleven, want alle deelnemers komen regelmatig langs en uiteraard kan er na de run nog genoten worden van een drankje, hapje en heerlijke muziek op het terrein. Krijg jij al zin!?

Welke kleding heb ik nodig?

Kledingtips

Organisatie

http://www.obstaclerunalphen.nl/Info@obstaclerunalphen.nl

Leave A Reply

X
X