breakout run

Organisator

Golazo
Email
info@golazo.com
Inschrijven

Locatie

De Maashorst
Palmstraat 7, 5374 PC, Schaijk, Nederland

More Info

Inschrijven

Next Event

QR Code
Dutch Mud Men

Datum

06 jun 2020 - 07 jun 2020

Tijd

Hele dag

Labels

NED - Noord-Brabant

Breakout Run 2020

De Breakout Run is de ultieme obstacle run met hindernissen. Op het moment dat alle deelnemers zich verzameld hebben bij het startterrein is er geen weg meer terug… Samen met vele andere ‘gevangenen’ wordt het tijd om in opstand te komen en uit te breken uit deze zwaarbewaakte gevangenis.

8 OF 14 KM BREAKOUT

Zowel op zaterdag als op zondag kunnen gevangenen zich inschrijven voor de Day Run. Tijdens de Day Run leg je een vluchtroute af van 8 of 14 km.

CHAINED BREAKOUT

Op zoek naar een extra uitdaging? Leg dan het parcours geketend aan je celgenoot af. Jullie worden met een chain aan elkaar vast gemaakt en leggen het hele parcours samen af.

ONTSNAPPEN IN HET DONKER!

Ben jij een getrainde crimineel die het aandurft om na zonsondergang (21.30 uur) uit te breken? Geef je dan op voor de Night Run. Gewapend met enkel een hoofdlamp zal jij de vluchtroute af moeten leggen in het donker. Een hele uitdaging dus waarbij deze editie ook wederom de waterelementen tijdens de nachteditie terugkomen! Tijdens de Night Run kun je kiezen voor een vluchtroute van 8 KM of 16 km (twee rondes van 8 km). Kies je voor de 16 km dan dien je uiterlijk 23.30 uur jouw eerste ronde te hebben afgelegd om aan je twee ronde te kunnen beginnen en dien je uiterlijk om 1.30 uur ontsnapt te zijn.

BOEVEN (6 T/M 11 JAAR)

Ook dit jaar hebben de junior boeven de kans om tijdens de Breakout Run te ontsnappen. De vluchtroute is 2 km of 4 km lang. Neem je familie en vrienden mee om te laten zien dat jij kan ontsnappen tijdens de Breakout Family Run. Bij de finish zal er een verrassing klaarliggen. Bij deze categorie is het verplicht dat er één begeleider per drie kinderen mee loopt.

YOUNG GANGSTERS (12 T/M 15)

Ben jij sportief en durf jij het aan om een vluchtroute van 8 km af te leggen tijdens de Breakout Run? Dan is dit jouw kans. Doe samen met je vrienden/vriendinnen mee en laat zien dat jij kan ontsnappen uit onze zwaarbewaakte gevangenis. Een hele uitdaging voor jullie voortvluchtigen om de hindernissen te overwinnen. Bij deze categorie mag één begeleider per kind mee lopen.

LAST MAN STANDING

Deze categorie is bedoeld voor de zware criminelen. Wie wordt de ultieme uitbreker die het langst uit de handen van de politie weet te blijven? The Last Man Standing categorie start zaterdag om 10:45 uur en kent geen vaste afstandslimiet. Je legt als eerste ronde het 14 km parcours af en vervolgens alle rondes de 8 km. Vanaf de tweede ronde zal je elke keer een object mee moeten nemen. Wat deze objecten zijn, zal pas op de dag zelf bekend worden, maar denk aan boomstammen, ketting, etc.

Je krijgt een herkenningsbandje om je arm zodat het duidelijk is dat je meedoet aan de Last Man Standing categorie. Ook zullen de tijden van de rondes bijgehouden worden. De crimineel die om 16:00 uur de meeste rondes heeft behaald, wint de Last Man Standing. Mochten er meerderen zijn die in dezelfde laatste ronde overblijven, dan is de deelnemer die als eerste aan de laatste ronde begon, de winnaar.

Spullen nodig voor je volgende run? Kijk dan bij Dutch Mud Men.
 • 00

  dagen

 • 00

  uren

 • 00

  minuten

 • 00

  secondes

1 gedachte op “Breakout Run 2020”

 1. Pingback: OCR Nieuwsoverzicht van 28 oktober - Obstakels.com - Obstacle running community

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar top
X
X