Down Under Obstacle Run

Organisator

Down Under
Email
info@downunderrun.nl
Website
https://www.downunderrun.nl
Inschrijven

Locatie

Down Under
Ravensewetering 1, Nieuwegein

More Info

Inschrijven

Next Event

QR Code
Dutch Mud Men

Datum

17 mei 2020

Tijd

Hele dag

Labels

NED - Utrecht

Down Under Obstacle Run 2020

In het voorjaar, op zondag 17 mei 2020, is het alweer tijd voor de 12e editie van de Down Under Obstacle Run. Het terrein van Down Under leent zich perfect voor een obstacle course. De plassen, het zand en de verschillende ondergronden zorgen voor extra uitdaging voor de deelnemers.

Op een uitdagend parcours van verschillende afstanden staan minstens 25 unieke obstacles op je te wachten. Je hebt de keuze uit routes van 6, 9 en 12 kilometer! Naast de Down Under Obstacle Run is er voor de stoere kids van 8 tot 12 jaar (onder begeleiding) ook de Down Under Kids Run van 3 km.

Verzamel je ‘Obstacle Run Buddies’ en ga samen de uitdaging aan of laat zien dat je alleen de (hele) wereld aankunt. Of je nu een geoefende ‘mud runner’ bent, voor de allereerste keer aan een Obstacle Run meedoet of zin hebt om lekker met je ouders/begeleiders te komen baggeren; de Down Under Obstacle Run is voor iedereen! Challenge & fun gegarandeerd.

Graag tot aan de startstreep op het terrein van Down Under op zondag 17 mei 2020! Let op: hoe eerder je bent ingeschreven, hoe goedkoper het is! Dus trek snel een sprintje naar www.downunderrun.nl.

Spullen nodig voor je volgende run? Kijk dan bij Dutch Mud Men.
 • 00

  dagen

 • 00

  uren

 • 00

  minuten

 • 00

  secondes

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar top
X
X