Mud Masters Biddinghuizen 2020

Organisator

Mud Masters
Email
info@mudmasters.nl
Website
https://mudmasters.nl/
Inschrijven

Locatie

Biddinghuizen
Spijkweg 30, Biddinghuizen, Nederland

More Info

Inschrijven

Next Event

QR Code
Dutch Mud Men

Datum

26 sep 2020 - 27 sep 2020

Tijd

Hele dag

Labels

NED - Flevoland

Mud Masters Biddinghuizen 2020

Meedoen aan Mud Masters is er eentje voor op de bucketlist. Een dag vol modder, hindernissen en lol met je vrienden waar je járen later nog met een glimlach op terugkijkt en over opschept op verjaardagen!

Laat niks aan het toeval over en schrijf jou en je vrienden in dezelfde startserie in. Want Mud Masters is Teamwork met een hoofdletter T!

Natuurlijk wil je samen met je vrienden, collega’s, sportmaatjes en familieleden starten. Je gaat ze immers hard nodig hebben op het parcours! Als jullie je in dezelfde startserie inschrijven, gaan jullie gegarandeerd samen van start.

Onze eventlocatie in Biddinghuizen is er eentje voor echte adrenalinejunkies. Bij het waterpark in het start- en finishgebied vind je de meest spectaculaire waterhindernissen uit de Mud Masters-geschiedenis. De omringende bossen waar het parcours dwars doorheen loopt, maken je kippenvelgevoel compleet. Elke kilometer die je bikkelend aflegt, brengt je een stap dichter bij dat lekkere koude finishbiertje op het bruisende festivalterrein!

Eerdere edities waren heel snel uitverkocht, dus verzamel je vrienden, schrijf jullie snel samen in – want je weet het: Mud Masters is teamwork – en bereid jullie voor op nieuwe hindernissen, nieuwe routes, een gloednieuw finishshirt en natuurlijk HEEL VEEL MODDER!

Spullen nodig voor je volgende run? Kijk dan bij Dutch Mud Men.
 • 00

  dagen

 • 00

  uren

 • 00

  minuten

 • 00

  secondes

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar top
X
X