strongsisterrun

Organisator

YU MAN RACE
Email
info@yumanrace.com
Inschrijven

Locatie

Hellendoorn
Sportlaan, 7443 RA Nijverdal, Nederland

More Info

Inschrijven

Next Event

QR Code
Dutch Mud Men

Datum

05 sep 2020

Tijd

Hele dag

Labels

NED - Overijssel

[Geannuleerd] StrongSisterRun 2020

Grote glijbanen, heerlijke modderbaden en heel veel schuim. Slechts een kleine greep uit de tientallen hindernissen die je op de route tegen gaat komen! Een supertoffe uitdaging om samen met je vriendinnen te overwinnen. En deze combinatie van unieke obstakels en natuurlijke hindernissen vind je nergens anders in Nederland! READY FOR THE FUN AND FOAM?!

De routes van de StrongSisterRun voeren je over een absoluut uniek parcours in Nederland! De omgeving van Hellendoorn biedt namelijk een unieke combinatie van heuvels, bossen, graslanden, maisvelden en water die je nergens anders vindt! Hiermee kunnen we de meest geweldige natuurlijke obstakels, met natuurlijk veel modder 😉 creëren! Echt een superleuk parcours voor iedereen, op welk niveau je ook loopt.

De prachtige Sallandse Heuvelrug en het Reggedal zijn de basis voor ruim 30 unieke obstakels! Ploeter je een weg door de modder en kruip samen met je vriendinnen door het mulle zand! Maar GENIET vooral van de mooie natuur en natuurlijk de heerlijke sfeer voor, tijdens èn na de run!

De StrongSisterRun is niet alleen voor de deelnemers een fantastische ervaring. Ook het publiek kan optimaal genieten van de StrongSisters en de sfeer van het evenement. En dat gebeurt in grote getale. Ruim 20.000 man publiek verzamelt zich elk jaar in Hellendoorn voor de StrongSisterRun. Daar zijn we trots op! Langs het parcours kan er op verschillende plekken gekeken worden naar de deelnemers en op de hotspots zit de sfeer er goed in met muziek, eten & drinken een grote diversiteit aan side-events! Kortom, superleuk voor zowel deelnemers als publiek!

Spullen nodig voor je volgende run? Kijk dan bij Dutch Mud Men.
 • 00

  dagen

 • 00

  uren

 • 00

  minuten

 • 00

  secondes

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar top
X
X