OCR

In Nederland en Belgie spreken we vaak over een obstacle run of obstakel loop. Toch zie je de term OCR ook steeds vaker voorbij komen. De afkorting OCR staat voor Obstacle Course Racing. Dit is de sportieve en competitieve tak van een obstacle run. Een groot deel van de deelnemers aan een evenement loopt voor het plezier, de uitdaging of lekker samen met zijn of haar vrienden. Er is een kleine groep die voor de overwinning gaat en meedoet aan de speciale wedstrijdvakken.

Wereldkampioenschap OCR

In 2014 was het eerste officiële wereldkampioenschap Obstacle Course Racing. Natuurlijk waren we daarbij met een delegatie van Team Dutch Mud Men. Ook dit jaar zijn we er weer bij. Volg alles over het WK op onze speciale OCRWC-pagina.

Europees kampioenschap OCR

In 2016 zal het eerste EK obstacle course racing plaatsvinden in Nederland. Meer informatie vind je op onze speciale OCREC-pagina.

Competitie OCR

Ooit gestart als de Obstakels.Competitie is onze competitie intussen verder gegaan onder de onafhankelijke vlag van de OCRA Benelux, de recent opgericht sportbond. Voor meer informatie kun je kijken op OCR League Benelux.

OCRWC OCREC Competitie
Spullen nodig voor je volgende run? Kijk dan bij Dutch Mud Men.
X
X