Spartan Race Duisburg Orange Heat

Al sinds onze eerste Spartan Race in 2012 hopen we op de komst van Spartan Race naar Nederland. Het heeft een jaartje of vijf geduurd, maar eindelijk is het zo ver. Op 21 oktober kun je meedoen aan Spartan Race Nederland in IJmuiden aan zee. Samen met Spartan hebben we een leuke actie bedacht voor iedereen die al eerder dan oktober kennis wil maken met Spartan. Je kunt in Duisburg (een half uurtje van de grens) meedoen aan een speciale Nederlandse Wave, de Orange Heat.

Spartan Race Duisburg

AROO! Op 8 juli 2017 keert de Spartan Race weer terug naar Duisburg! Noteer deze datum alvast in je agenda. Er zullen twee afstanden worden aangeboden. De 5+ kilometer lange Spartan Sprint met 20+ obstakels en de 13+ kilometer lange Spartan Super met 25+ obstakels. Om te vieren dat Spartan Race naar Nederland komt, wordt er tijdens Spartan Race Duisburg speciaal voor de Nederlandse Spartans, in samenwerking met Obstakels.com, zowel een Sprint als Super Orange Heat georganiseerd.

Inschrijven Sprint Orange Heat

Inschrijven voor de Sprint Orange Heat (starttijd 14:00 uur) is hier mogelijk. Schrijf je zo snel mogelijk in (voor 28-6-2017) en ontvang op raceday op het festival terrein eenmalig een exclusief Spartan Orange Heat t-shirt.

Inschrijven Super Orange Heat

Inschrijven voor de Super Orange Heat (starttijd 10:00 uur) is hier mogelijk. Schrijf je zo snel mogelijk in (voor 28-6-2017) en ontvang op raceday op hetfestival terrein eenmalig een exclusief Spartan Orange Heat t-shirt.

Wat krijg je nog meer?

Naast deelname in deze unieke heats en een uniek t-shirt krijg je ook toegang tot de Orange Heat VIP area. Op deze speciaal voor jou gereserveerde plek heb je de mogelijkheid om te relaxen aan één van aanwezige picknick tafels en heb je ook de beschikking over elektriciteit. Het is toegestaan om je eigen partytent mee te nemen en deze plek helemaal in te richten naar jouw wens. Na afloop ontvang je via de e-mail tevens nog een kortingscode van 15 euro die alleen te gebruiken is voor de Spartan Race Amsterdam. Je krijgt zelfs twee kortingscodes van 15 euro als je aan zowel de Sprint als Super Orange Heat mee doet.

Ben je al ingeschreven?

Sta je al ingeschreven voor één van de reguliere Sprint/Super heats van Spartan Race Duisburg, maar wil je liever mee doen aan de Sprint/Super Orange Heats? Stuur dan een e-mail met een verzoek voor transfer naar de Spartan Race customer service op netherlands@spartanraceeurope.com. Ook voor overige vragen omtrent de Orange Heat kun je daar terecht.

Let op! Wil je ook mee doen in de Super Orange Heat (starttijd 10:00 uur) dan dien je je daarvoor apart in te schrijven. Er is geen Orange Heat combi ticket beschikbaar.

spartan race orange heat

Harbourrun
Spullen nodig voor je volgende run? Kijk dan bij Dutch Mud Men.
X
X