Flevonice

Tijdens een run over het Obstacle Run Parcours van Flevonice bepaal je zelf welke route je loopt. Aan jou de keuze om een 3,5-of 6-kilometer run te doen. Natuurlijk kun je ook een veelvoud van het parcours lopen als je bijvoorbeeld traint voor een 12-, 18- of misschien wel 42-kilomter lange Obstacle Run. Je komst tijdens een run ruim 30 indrukwekkende obstakels tegen.

Obstacle Running is voor de meeste mensen een grensverleggende sport. Je overwint fysieke uitdagingen en legt de sportieve lat continue een stapje hoger. Wij faciliteren en stimuleren jou, samen met onze partners, als Obstacle Runner om jezelf klaar te stomen voor jouw eerstvolgende Obstacle Run.

Flevonice

Flevonice

Wil je een keer proberen of Obstacle Running wat voor jou is? Of zoek je een uitdagend parcours waar je kunt trainen samen met jouw buddy’s? Jouw training begint op het permanente Obstacle Run Parcours van Flevonice. Op de pagina Het parcours vind je alle informatie over het Flevonice Obstacle Run Parcours. Wil je weten wanneer ons parcours is geopend en wat een ticket kost? Dit vind je op de pagina handige informatie.

Video Flevonice

Adres Flevonice

Strandgaperweg 20
8256 PZ Biddinghuizen
https://www.flevonice.nl/obstacle-run

Spullen nodig voor je volgende run? Kijk dan bij Dutch Mud Men.
X
X