Outdoor Valley Fitness

Je kunt bij ons het hele jaar door trainen specifiek gericht op een obstacle run, mud race, urban run of een survivalrun.

Deze steeds populairder wordende obstacle runs vragen naast doorzettingsvermogen, conditie en kracht ook vaak specifieke behendigheid en knijpkracht om ook de moeilijkste hindernissen te halen!
Na 10 km afzien ook nog de welbekende “Monkey bars” halen bijvoorbeeld is geen kleinigheid en vergt specifieke training!
Onze instructeurs hebben al jarenlang ervaring met dit soort obstacle runs en kunnen jou hier prima op voorbereiden om goed getraind aan de start te staan!

Door wekelijks mee te trainen gaat jouw totale atletisch vermogen met sprongen vooruit en sta jij straks goed voorbereid aan de start voor bijvoorbeeld de Mudmasters, Strongmenrun, Harbour run of Urbanathlon! Elke obstacle run zul jij goed kunnen volbrengen!

Vlak voor een bepaalde run bekijken we de specifieke hindernissen die in die obstacle run zitten en leren we je die aan tijdens de trainingen! Een goede voorbereiding is het halve werk toch?

Outdoor Valley Fitness

Outdoor Valley Fitness is de sporttak van Outdoor Valley. Bij ons kun je binnen jouw abonnement mee doen aan verschillende groepstrainingen waar je kunt werken aan een betere conditie, meer kracht en vetverbranding. Dit doe je uiteraard onder begeleiding van een enthousiaste en ervaren trainer die wekelijks zorgt voor een uitdagende training.

Alle trainingen worden buiten gegeven en dat maakt het sporten bij ons nu net even anders dan in de sportschool! Lekker in de buitenlucht op het prachtige terrein van Outdoor Valley ben je er echt even helemaal uit. Bij ons geen asfalt en auto’s, maar gras, bomen en water. Dus behalve een goede training, zijn de frisse lucht en mooie omgeving altijd inbegrepen.

Uiteraard kun je als lid gebruik maken van de verschillende faciliteiten zoals parkeergelegenheid, omkleedruimte, douches & toiletten. Dus lekker buiten trainen met alle gemakken binnen handbereik. En wil je na de training nog wat drinken in de Berghut, kun je daar als Outdoor Valley Fitness lid met korting je drankje bestellen.

Video Outdoor Valley Fitness

Adres Outdoor Valley Fitness

Hoeksekade 141 2661 JL
Bergschenhoek
https://outdoorvalleyfitness.nl/trainingen/obstacle-training/

Spullen nodig voor je volgende run? Kijk dan bij Dutch Mud Men.
X
X