Poldersport

Poldersport biedt “Obstakel ervaring.” Ben je nieuwsgierig naar wat een obstakelrun inhoud of wil je gewoon even warm draaien voor een komende run dan biedt Poldersport volop mogelijkheden.

Elke zaterdag om 10.00uur kun je individueel of met een groep een obstakeltraining volgen. Bij Poldersport staan de obstakels, zo’n 60 in totaal, in vaste opstelling. Gedurende 2 uur wordt je wegwijs gemaakt in Obstakelland. Het maakt niet uit of je ooit een run gelopen hebt. Beginners of met veel ervaring, iedereen kan meedoen.

 

Bij grote belangstelling komen er meerdere starttijden en voor een groep van 10 personen of meer kan het (bijna) op elke dag en elk tijdstip. Tot ziens bij Poldersport.

Poldersport

Poldersport biedt je nu de kans om eens kennis te maken met deze snelgroeiende sport. Op alle niveaus kun je klimmen, klauteren over de meer dan 50 obstakels, voor de echte liefhebbers hebben we er zelfs nog 30 extra!

De wereld van de obstakelsport is vrij nieuw. De survivalsport bestaat al veel langer. Het verschil is wel dat bij survival speciale technieken vereist zijn. Door het hele land worden hiervoor ook trainingen verzorgd. Voor de obstakelactiviteiten heb je alleen maar een beetje conditie nodig en doorzettingsvermogen.

Video Poldersport

Adres Poldersport

Boterdijk 91
1424 ND  DE KWAKEL
http://poldersport.com/

 

Spullen nodig voor je volgende run? Kijk dan bij Dutch Mud Men.
X
X