#RateYourRun: NEW DAWN Time Trial

Sinds anderhalf jaar publiceren we op Obstakels.com onze reviews van alle obstacle runs die we lopen. In de Benelux behandelen we ze allemaal en regelmatig zijn we in het buitenland te vinden om runs te reviewen. Nou denken we zelf best een goed idee te hebben van hoe goed of slecht een run was en wat er aan verbeterpunten mogelijk zijn. Deze kun je dan ook lezen in de uitgebreide reviews die we geven van elke run. We vragen tijdens de run en na de run aan veel mensen of ze het naar hun zin hebben en wat ze er van vinden.

Toch blijft het onze mening en niet die van de massa. Misschien zitten wij er wel eens naast of hebben wij intussen een andere standaard door alle runs die we lopen. Daarom zijn we ook benieuwd naar hoe jullie de run ervaren hebben en lezen dus graag jullie mening.

Onze uitgebreide review staat hier. Was jij ook bij NEW DAWN Time Trial? Laat dan helemaal onderaan je mening achter.

Harbourrun
Spullen nodig voor je volgende run? Kijk dan bij Dutch Mud Men.

5 reacties

 1. Geen fancy obstakels, geen bier aan het eind, geen promoteams en juichende menigtes. Alleen jij, je teammates, je rugzak met survivalkit en de krachten der natuur. Samenwerken in een groep met volop uitdagingen.

  De trainers zijn vakbekwaam, direct en overduidelijk geen fan van de Burger King 😉 (10 points for that). Al het noodzakelijke was aanwezig, waarvan het gros in je eigen rugzak. Super locatie met live optredens van o.a. tanks en beschietingen. Iets om bij stil te staan is de realisatie dat het evenement heel anders was geweest met regen of de winterse kou… Nu haalden allen geselecteerde deelnemers (zelf lopend of ondersteund) de eindstreep, maar of dat dan zo was geweest?

  De opvolgende evenementen worden telkens een stapje zwaarder, wat je uitdaagt ook je voorbereidende training naar een steeds hoger plan te tillen. Alleen dat is al deelname waard. En aan het einde van de dag weet je het antwoord op de vraag: Naar welk stemmetje luister jij? Dat je met deelname aan New Dawn ook nog helpt een goed doel meer bekendheid te geven maakt het totaalplaatje compleet. Een top-evenement!

 2. Het punt ‘faciliteiten’ heb ik lager gescoord. Dat wil niet zeggen dat dat ‘slechter’ was, eerder dat het gewoon niet in het beeld paste. Na afloop geen douche boeit niet, die heb ik thuis ook. Naar het toilet onderweg, kies je boom. Wat we nodig hadden, was er. Basic, maar ik zou niet anders willen.

  Mijn review is te lezen op http://runandrearun.nl/training/its-a-new-dawn/

 3. Sinds deze zondag heb ik een bijzonder euforisch gevoel. Ik ben echt blij dat ik meegedaan heb. Samenwerken, uitdagingen aangaan, afzien, opstaan en weer doorgaan. En ik heb het gehaald! Van te voren niet weten wat er gaat komen is spannend. Gaan totdat je niet meer kan, maar omdat je niet weet hoever je moet gaan, blijkt dat doorgaan verder te zijn dan dat ik van te voren dacht.
  De charme van dit evenement is ook juist de kleinschaligheid van het geheel. Met alle ±20 deelnemers al weken van te voren discussiëren over het geheel, tijdens het evenement iedereen leren kennen en het groepsgevoel aan het eind. Fantastisch! Tel daar de basic faciliteiten bij op en de dag is compleet. Plassen? Daar is een boom. Warm eten? Warm het zelf maar op. Douche? Wat is dat?

  Wat zou ik nog meer willen? Ik weet het niet, zelf mijn eten vangen ofzo? Houdt het evenement vooral klein. Ook juist achteraf toch weer kunnen lachen met de trainers, na de serieuze dag is goed. Ze waren streng, maar niet te bot. Misschien hadden ze nog iets consequenter mogen zijn, maar dat is een futiliteit.

  De locatie was erg goed, sfeer was goed en voor de deelnemers een beetje mazzel met het weer. Een jaar eerder vroor het 10 graden om deze tijd van het jaar.

  Als de organisatie mij er de volgende keer er weer bij wil hebben, dan kom ik zeker terug. Ik hoop dat ik een goede indruk heb achter gelaten, want ik wil dat euforische gevoel weer hebben!

  Oja, prijs/kwaliteit heb ik laag gezet. Teveel kwaliteit voor de prijs 🙂

 4. Onder goede begeleiding, in een lastige omgeving je eigen grenzen verkennen en verpulveren. De New Dawn Training serie laat jouw individuele kracht en mentale grenzen uitstekend combineren met teamgevoel en met zijn allen tot het uiterste gaan! Een groep individuen worden binnen een paar uur tot een goed samenwerkend team gesmeed, waarbij je voor elkaar door het vuur gaat.
  Grote complimenten voor de trainingsstaff.

Leave A Reply

X
X