Alle foto’s Cavemanrun 2014

Jezelf terugzien in de grotten, op de Cauberg, tussen de autobanden of in de modder trench? Alle Cavemanrun foto’s hebben we op deze pagina verzameld, dus zoek jezelf en je vrienden op. Tag die gekke bek & share like u just don’t care!

Alle foto’s Cavemanrun 2014

Dit zijn vast nog niet alle foto’s. Heb je zelf een foto-album online staan? Laat het ons weten via het contactformulier of in de comments hieronder.

Je kunt hier jouw mening over de Cavemanrun 2014 achterlaten.

Video’s Cavemanrun 2014

De officiële aftermovie staat nog niet online, maar zal zodra deze uit is op onze site terechtkomen (hopen dat je erin zit!). Hieronder alvast een leuk GoPro filmpje van Dimitri, zie je hoe het was om mee te lopen!  Houdt ons Youtube-kanaal in de gaten meer video’s over obstacle running.

 

Spullen nodig voor je volgende run? Kijk dan bij Dutch Mud Men.

1 reactie

  1. Pingback: Review Cavemanrun - Obstakels.com

Leave A Reply

X
X