Dutch Mud Men bij World’s Toughest Mudder

Afgelopen weekend was World’s Toughest Mudder (WTM) in Las Vegas. Voor wie het evenement niet kent een korte uitleg. WTM is een 24-uurs variant van Tough Mudder. Je loopt een ronde van vijf mijl (ongeveer 8 kilometer) zo vaak mogelijk.

Dutch Mud Men

Er liepen twee Dutch Mud Men mee tijdens deze 2014-editie van WTM, Eric en Jeroen en ze hebben het beide fantastisch gedaan onze eer hoog gehouden. Eric heeft in totaal 11 rondjes volbracht (88 kilometer) en is daarmee 88e van 1.019 deelnemers geworden en derde in zijn leeftijdscategorie. Jeroen heeft 10 rondes (80 kilometer) volbracht en is daarmee 167e geworden en 39e van de 209 in zijn leeftijdscategorie.

 

Eric WTM

Eric bij zijn tent tijdens World’s Toughest Mudder

De snelste man was de nummer twee van het WK OCR, Ryan Atkins. Hij heeft in 22.30 uur 153 kilometer, oftewel 19 rondes, gelopen. We hebben via internet behoorlijk wat kunnen volgen. Het waaide er extreem hard en in de nacht was het er behoorlijk koud.

Nieuwe obstakels

We zagen ook een aantal nieuwe obstakels voorbij komen. Zo was er The Cliff, een extra hoge jump in het water. Ook mocht je, in typische Vegas-style, met dobbelstenen gooien waarbij je 50% kans had om de stroomdraden te mogen skippen. Hiernaast waren er nog een aantal exclusieve obstakels. Bekijk ze hieronder terug in onze videofeed.

Harbourrun
Spullen nodig voor je volgende run? Kijk dan bij Dutch Mud Men.

About Author

begon in 2012 met een simpele kalender op Obstakels.com. In 2013 kwamen daar schoenen en kleding bij op DutchMudMen.com. Sinds 2016 is er een heuse fysieke obstacle run store en wordt er hard gewerkt aan de volgende stap van Obstakels.com!

Leave A Reply

X
X