Kings of Swingers

Tough Mudder pakt groots uit met nieuwe obstakels

Zojuist heeft Tough Mudder alle obstakels voor 2015 bekend gemaakt. We moeten zeggen dat we behoorlijk onder de indruk zijn. Tough Mudder heeft groots uitgepakt met 12 nieuwe obstakels en 7 flink vernieuwde obstakels.

War Race
Arctic Enema
Arctic Enema

De vernieuwde obstakels

Maar liefst zeven obstakels hebben een update gehad. Zo zit er een hek boven Arctic Enema, stroomt er water vanaf de Everest en worden de monkeybars bij Funkey Monkey een heel stuk lastiger met een swing en een gedraaide balk erin. We gaan ze niet allemaal toelichten, als je op de link hieronder klikt kun je bij Tough Mudder zelf alle vernieuwingen zien.

 

De nieuwe obstakels

Tough Mudder komt met twaalf nieuwe obstakels dit seizoen, negen voor de lopers en drie voor de toeschouwers. Hopelijk komen ze ook allemaal naar Europa. Een aantal hebben we al kunnen zien tijdens World’s Toughest Mudder. Een obstakel als Birth Canal lijkt ons niet zo heel spannend, maar naar Cry Baby (het traangas waar we eerder al over schreven) zijn we bijzonder benieuwd. Een obstakel als Balls Out lijkt op een obstakel van het WK en is leuk om te doen. Dit zijn ze allemaal;

Ook aan de toeschouwers is gedacht

Ring of Fire
Ring of Fire

Om te mogen komen kijken bij Tough Mudder dien je een toeschouwer-ticket aan te schaffen. Dat hebben we in Nederland en België gelukkig nog niet. Als toeschouwer krijg je komend jaar gelukkig dan ook drie obstakels erbij die je mag doen. En ze zijn nog behoorlijk spectaculair ook.

  • Ring of Fire (ook voor toeschouwers)
  • Fire in your hole (ook voor toeschouwers)
  • Human Hamster Wheel (ook voor toeschouwers)

Ondanks dat we al een paar Tough Mudders gedaan hebben kunnen we niet wachten deze nieuwe obstakels uit te proberen. Check de Team Dutch Mud Men events op onze buitenland-kalender om met ons mee te gaan!

War Race
Spullen nodig voor je volgende run? Kijk dan bij Dutch Mud Men.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar top
X
X