Strong Viking ook naar België

Eerder schreven we al over de eerste Strong Viking editie in Duitsland, de Forest Edition. Strong Viking gaat dit jaar niet alleen onze Oosterburen, maar ook onze Zuiderburen veroveren met de Strong Viking Flanders Edition in België. Deze editie is in de buurt van de grens dus voor zowel de Belgische als Nederlandse lopers goed te bereiken. De Flanders Edition wordt georganiseerd op het Provinciaal Domein Puyenbroeck, zo’n 20 kilometer ten noorden van Gent. De afstanden die je kunt lopen zijn zoals we gewend zijn 7, 13 en 19 kilometer. De inschrijvingen zijn vandaag geopend, dus wees er snel bij. Uiteraard is er ook weer een Dutch Mud Men startvak. Wil je samen met ons lopen? Schrijf je dan in voor startvak Muddor om 12:20 uur.

Harbourrun

Oh ja, hadden jullie al gezien dat de Castle Walls een stukje pittiger worden?

Harbourrun
Spullen nodig voor je volgende run? Kijk dan bij Dutch Mud Men.

About Author

begon in 2012 met een simpele kalender op Obstakels.com. In 2013 kwamen daar schoenen en kleding bij op DutchMudMen.com. Sinds 2016 is er een heuse fysieke obstacle run store en wordt er hard gewerkt aan de volgende stap van Obstakels.com!

Leave A Reply

X
X