Strong Viking Flanders Edition

Strong Viking ook naar België

Eerder schreven we al over de eerste Strong Viking editie in Duitsland, de Forest Edition. Strong Viking gaat dit jaar niet alleen onze Oosterburen, maar ook onze Zuiderburen veroveren met de Strong Viking Flanders Edition in België. Deze editie is in de buurt van de grens dus voor zowel de Belgische als Nederlandse lopers goed te bereiken. De Flanders Edition wordt georganiseerd op het Provinciaal Domein Puyenbroeck, zo’n 20 kilometer ten noorden van Gent. De afstanden die je kunt lopen zijn zoals we gewend zijn 7, 13 en 19 kilometer. De inschrijvingen zijn vandaag geopend, dus wees er snel bij. Uiteraard is er ook weer een Dutch Mud Men startvak. Wil je samen met ons lopen? Schrijf je dan in voor startvak Muddor om 12:20 uur.

Oh ja, hadden jullie al gezien dat de Castle Walls een stukje pittiger worden?

Spullen nodig voor je volgende run? Kijk dan bij Dutch Mud Men.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar top