Eerste Ninja Warrior Competitie van start

Afgelopen jaar was Ninja Warrior in Nederland op TV te zien. Over een tweede serie in 2018 is helaas nog niks bekend. Dat weerhield winnaar Perry Oosterlee er niet van om verder te gaan met Ninja Warrior. Hij is afgelopen jaar betrokken geweest bij de opening van een Ninja Warrior trainingslocatie, ObstacleSkillz. Op die locatie komt later dit jaar de eerste Ninja Warrior Competitie.

Harbourrun

Ninja Warrior Competitie

The Ninja Skillz Challenge is een op Ninja Warrior gebaseerde competitie waarbij zowel mannen als vrouwen, jongens en meisjes, worden uitgedaagd met een opgezette Ninja Warrior Parcours. Het doel is om de sport Ninja Warrior in Nederland groot te maken. Op een leuke manier jezelf fysiek en mentaal uitdagen. De competitie wordt opgesplitst in twee dagen.

Dag 1: Kwalificatieronde en Stage 1

De eerste dag is op zaterdag 7 april en bestaat uit een kwalificatieronde en Stage 1. De kwalificatieronde op zaterdag bestaat uit 6 obstakels en er staat een tijdslimiet voor. De top 50 deelnemers van die dag gaan door naar Stage 1.

Dag 2: Stages 2, 3 & 4

De tweede dag is direct erna op zondag 8 april. Deze dag komen Stages 2, 3 en 4 aan de beurt. Stage 2 bestaat uit 9 obstakels. Haal je die allemaal, dan mag je door naar Stage 3 die uit maarliefst 16 obstakels bestaat. Je zult deze ook nog snel af moeten ronden, want je hebt een maximale rustperiode tussen de hindernissen van 30 seconden. Lukt dat allemaal, dan mag je naar de finale stage die slechts uit 3 obstakels bestaat. De snelste is de Ninja Skillz Kampioen en krijgt een hoofdprijs van 500 euro.

Beperkt aantal plekken

Let op, er is slechts een beperkt aantal plekken beschikbaar. Op dit moment staan er al deelnemers uit heel Europa aan de start.

Meer info vind je op de site van ObstacleSkillz.

Spullen nodig voor je volgende run? Kijk dan bij Dutch Mud Men.

About Author

begon in 2012 met een simpele kalender op Obstakels.com. In 2013 kwamen daar schoenen en kleding bij op DutchMudMen.com. Sinds 2016 is er een heuse fysieke obstacle run store en wordt er hard gewerkt aan de volgende stap van Obstakels.com!

Leave A Reply

X
X