Tough Guy stopt ermee

Iedereen die zich een beetje in de geschiedenis van obstacle running heeft verdiept heeft wel eens van Mr. Mouse en Tough Guy gehoord. Helaas hebben slecht we nieuws. Tough Guy stopt ermee.

breakout run

Tough Guy stopt na 2017

Gisteren is bekend geworden dat komende januari de allerlaatste Tough Guy plaats gaat vinden. We hebben contact gehad met Tough Guy en het is inderdaad de allerlaatste editie. De echte reden is nog niet helemaal duidelijk, maar het zou jammer zijn als hij verdwijnt. Er is intussen al petitie gestart om het toch door te laten gaan. Meer nieuws gaat zeker volgen.

Tough Guy stopt

Tough Guy 2017 met korting

Wil je nou zelf nog meedoen aan de allerlaatste Tough Guy? Schrijf je nu dan snel in via de ToughGuy website en gebruik kortingscode DUTCHMM. Je betaald dan slechts 60 pond (wat zo’n 70 euro is.) Deze run moet je als obstacle runner echt een keertje meegemaakt hebben. De legendarische houten obstakels, het bruggetje met de brainfreeze en de prachtige oude locatie zijn absoluut de moeite waard voor een reisje naar de UK.

Tip! Vergeet niet onze reviews van 2015 en 2016 te lezen, zodat je weet wat je te wachten staat.

Spullen nodig voor je volgende run? Kijk dan bij Dutch Mud Men.

About Author

begon in 2012 met een simpele kalender op Obstakels.com. In 2013 kwamen daar schoenen en kleding bij op DutchMudMen.com. Sinds 2016 is er een heuse fysieke obstacle run store en wordt er hard gewerkt aan de volgende stap van Obstakels.com!

5 reacties

  1. Zonde van zo’n mooie run. Ik heb hem in 2014 gelopen (zie link), wat een belevenis! Erg koud, maar erg gaaf. In 2017 dan maar terug voor de laatste editie.

  2. Samen met een maatje ingeschreven en super veel zin aan.
    Maar ik ben ook benieuwd hoe en wat met reis en overnachting.

    zou mooi zijn als er iets gezamelijk geregeld kan worden is wel zo gezellig.

Leave A Reply

X
X