Nieuw in 2018, het Spartan Trifecta World Championship

Het gaat maar door bij Spartan Race. Na een Wereldkampioenschap, Europees Kampioenschap, landen series en een Spartan Mountain Series is er nu nog een nieuw groot evenement, het Spartan Trifecta World Championship in Griekenland.

Harbourrun

Spartan Trifecta World Championship

Op 2, 3 en 4 november zal er een heus Spartan Trifecta World Championship zijn. Waar kan dat anders zijn dan in het dorp Sparta in Griekenland. Om mee te kunnen doen moet je een Spartan Race Trifecta behaald hebben. Dat wil zeggen dat je alle reguliere afstanden behaald moet hebben. Het totale prijzengeld is 20.000 dollar.

Kwalificeren

Wil je meedoen? Afgelopen jaar waren er 46.000 trifecta finishers en er kunnen er slechts 3.000 meedoen in Griekenland.

Meer info via de website van Spartan.

Juli

20jul09:3909:39Spartan Stadion AmsterdamAmsterdam ArenALand:Nederland

spartan trifecta world championships

Being part of the TRIFECTA Tribe just got even more exciting. On November 2 – 4, 2018 Spartan will host the first ever Trifecta World Championship in Sparta, Greece.

Do you have the speed for the Sprint, strength for the Super, and endurance for the Beast? Don’t miss the opportunity to journey back to where it all began and experience obstacles inspired by Spartan history. These ancient grounds where legends were made are now home to the TRIFECTA Tribe. This event is only accessible to 3,000 TRIFECTA finishers; once the spots are full, the gates to Sparta will close.

Open, Age Group, and Elite TRIFECTA racers will earn exclusive Trifecta World Championship finisher swag. Elite and Age Group racers will battle for TRIFECTA glory: athletes with the fastest combined time across all three distances will be crowned the champions and earn their share of $20,000 of prize money and awards.

Are you one of the 46,000 TRIFECTA finishers from 2017? You will be receiving a qualifier email with a unique password that will give you exclusive access to registration for one month. Think you have what it takes to complete a TRIFECTA in 2018 (before October 31)? Sign up for your races and on April 9 we will open registration for Sparta.

Harbourrun
Spullen nodig voor je volgende run? Kijk dan bij Dutch Mud Men.

About Author

begon in 2012 met een simpele kalender op Obstakels.com. In 2013 kwamen daar schoenen en kleding bij op DutchMudMen.com. Sinds 2016 is er een heuse fysieke obstacle run store en wordt er hard gewerkt aan de volgende stap van Obstakels.com!

Leave A Reply

X
X