Mei, 2016

14meialldayThe Great EscapeRecreatiedomein BlaarmeersenLand:België

Datum

Mei 14 (Zaterdag) - 15 (Zondag)

Locatie

Recreatiedomein Blaarmeersen

Zuiderlaan 5, 9000, Gent, belgie

Evenement details

THE DECATHLON GREAT ESCAPE, EEN 10 kilometer WEDSTRIJD WAARBIJ DE VOLLEDIGE WINST WORDT WEGGESCHONKEN AAN HET KINDERKANKERFONDS.

Wat maakt het nu zo uitdagend?

Wel, het concept draait om ontsnappen. De deelnemers moeten, door verschillende hindernissen te overwinnen, trachten de finish te bereiken. Moed, inzet, durf en een basisconditie zijn maar enkele van de vereisten die we verwachten van onze deelnemers. Kennis van de hindernissen is totaal niet vereist. De wedstrijd draait om teamgeest en samen obstakels durven te overwinnen…

The Great Escape

Obstacle Run is de snelst groeiende sport ter wereld. Over heel België zijn reeds meerdere loopevenementen georganiseerd met bijna keer op keer een maximum aan inschrijvingen.  Bij dit soort Belgische sportevenementen treft men zeer vaak verschillende nationaliteiten aan. Één ding is zeker: Obstacle Run’s zijn zeer geliefd in België. Wat wel belangrijk is, is dat er een onderscheid gemaakt moet worden tussen een survivalrun en een Obstacle Run. Een survivalrun is een loopparcours met zeer technische hindernissen waarbij voorkennis en training van enorm belang zijn. Een Obstacle Run daarentegen is laagdrempelig. Waar men met genoeg inzet en motivatie de eindmeet kan halen, zonder dat er enige voorkennis van de techniek om hindernissen te overwinnen nodig is.

Welke kleding heb ik nodig?

Kledingtips

Organisatie

The Great Escapeinfo@run2escape.be

Leave A Reply

X
X