Mud Masters 24 Hours Games onthuld

Gisteren kondigden we de nieuwe Mud Masters Night Shift al aan. Vandaag kunnen we het andere nieuwe concept van Mud Masters ook bekend maken, de Mud Masters 24 Hours Games.

Harbourrun

Mud Masters 24 Hours Games

We hebben dit jaar al veel vernieuwing gezien bij Mud Masters. De eerste Mud Masters Night Shift, de Mud Masters Family edities, een nieuwe locatie in Burger’s Zoo en de Mud Masters 1K Knockout. Ook voor komend jaar staan er weer wat nieuwe dingen op de planning. Om te beginnen met Mud Masters 24 Hours Games. Geen 24-uurs race zoals we twee keer eerder gezien hebben bij Mud Masters, maar een evenement van 24 uur, waarin drie challenges opgenomen zijn.

Challenge 1 – 18 kilometer Alfa-vak

Mud Masters 24 Hours Games

De begint je Mud Masters 24 Hours Games op zaterdagochtend om 9 uur met het wedstrijdvak van de 18 kilometer. Deze ga je natuurlijk zo snel mogelijk lopen. Je krijgt daarna voldoende tijd om te herstellen.

Challenge 2 – Sprint Surprise

Mud Masters 24 Hours Games

Dit wordt het kortste onderdeel. Het gaat Sprint Surprise heten en waarschijnlijk zal dit iets in het verlengde van de Mud Masters 1K Knock Out liggen aangezien dat ook een kort sprint parcours is. Je zult hier ergens aan het einde van de middag of begin van de avond aan mee doen.

Challenge 3 – Night Shift

Mud Masters 24 Hours Games

Ten slotte sluit je af met de Night Shift. De Night Shift start om 00.00 en daar ben je om 9.00 mee klaar. Precies 24 uur nadat je gestart bent met de 18 kilometer Alfa.

Wedstrijd en winnaar

Mud Masters gaat tijdens de 24 Hours Games op zoek naar de meest allround strijder die als beste uit de strijd komt. In Weeze is altijd een campingplaats, dus je kunt daar mooi uitrusten tussen de drie challenges door. Hoe de telling precies gaat zijn en hoe je precies de winnaar wordt is nog niet bekend op dit moment. De inschrijvingen gaan binnenkort open op MudMasters.nl.

Spullen nodig voor je volgende run? Kijk dan bij Dutch Mud Men.

Leave A Reply

X
X